ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το μυστηριώδες αεροπλάνο-φάντασμα της Ισλανδίας…

Το μυστηριώδες αεροπλάνο-φάντασμα της Ισλανδίας…

16/09/2021
Τον Δεκέμβριο του 1928, οι κάτοικοι του Κόλπου Faxa στην Ισλανδία διατελούσαν σε ζωηρή συγκίνηση, ανακατεμένη με φόβο, από τη μυστηριώδη εμφάνιση στον ουρανό του νησιού ενός αεροπλάνου-φαντάσματος. (περισσότερα…)
Παράδοξα φαινόμενα εμφάνισης νεκρών κατά τη στιγμή του θανάτου τους (Μέρος Α)...

Παράδοξα φαινόμενα εμφάνισης νεκρών κατά τη στιγμή του θανάτου τους (Μέρος Α)…

17/09/2021
Πολλά παράδοξα φαινόμενα βασανίζουν το ανθρώπινο μυαλό, που ψάχνει απεγνωσμένα να τους δώσει εκλογικευμένες ερμηνείες. Καμιά φορά, όμως, η λογική αποτυγχάνει... (περισσότερα…)
Ο λαοφιλής "Νοστράδαμος του Βιετνάμ"...

Ο λαοφιλής “Νοστράδαμος του Βιετνάμ”…

21/09/2021
Οι κάτοικοι της Σαϊγκόν διάβαζαν ακόρεστα τις προφητείες του Trang Trinh, τον οποίο αποκαλούσαν "Νοστράδαμο του Βιετνάμ". (περισσότερα…)
Ian Waveney Girvan - Η αλήθεια για τους ιπτάμενους δίσκους...

Ian Waveney Girvan – Η αλήθεια για τους ιπτάμενους δίσκους…

25/09/2021
Ο Ian Waveney Girvan διηύθυνε την "Επιθεώρηση του Ιπτάμενου Δίσκου", ενός περιοδικού που ίδρυσε το 1955. Είχε μεγάλη κυκλοφορία και εκδιδόταν έξι φορές τον χρόνο. Το περιοδικό αυτό περιείχε ειδήσεις και άρθρα για την προέλευση των πιθανών εξωγήινων διαστημόπλοιων. (περισσότερα…)
Παράδοξα φαινόμενα εμφάνισης νεκρών κατά τη στιγμή του θανάτου τους (Μέρος Β)...

Παράδοξα φαινόμενα εμφάνισης νεκρών κατά τη στιγμή του θανάτου τους (Μέρος Β)…

19/09/2021
Μια άλλη παράδοξη περίπτωση εμφάνισης νεκρού κατά τη στιγμή του θανάτου του σε προσφιλές του πρόσωπο ήταν εκείνη που συνέβη σε μια όμορφη, νεαρή κοπέλα, η οποία ετοιμαζόταν να παντρευτεί τον αγαπημένο της. (περισσότερα…)
Ποια ήταν η μυστηριώδης Ευφρασία της Αγίας Σοφίας;

Ποια ήταν η μυστηριώδης Ευφρασία της Αγίας Σοφίας;

20/09/2021
Όταν ολοκληρώθηκε το χτίσιμο της Αγίας Σοφίας, ο Αυτοκράτορας του Βυζαντίου Ιουστινιανός διέταξε τους τεχνίτες να προσθέσουν στον θόλο του ναού με γιγαντιαία χρυσά γράμματα την ακόλουθη επιγραφή: (περισσότερα…)
Τα μυστηριώδη θερμά σημεία της Σελήνης...

Τα μυστηριώδη θερμά σημεία της Σελήνης…

03/10/2021
Το 1967, η μελέτη των φωτογραφιών της Σελήνης, που είχαν ληφθεί από το μη επανδρωμένο διαστημικό σκάφος Lunar Orbiter, παρουσίαζαν εξαιρετικό ενδιαφέρον. (περισσότερα…)
Η μετεμψύχωση τον 20ο αιώνα…

Η μετεμψύχωση τον 20ο αιώνα…

07/10/2021
Το 1936, οι εφημερίδες όλου του κόσμου είχαν αναγράψει μια καταπληκτική είδηση: Σ' έναν κινηματογράφο του Λίβερπουλ της Αγγλίας συνέβη ένα παράδοξο περιστατικό. (περισσότερα…)
Η θρυλική Ατλαντίδα του Πλάτωνα…

Η θρυλική Ατλαντίδα του Πλάτωνα…

29/09/2021
Γίνεται συχνά λόγος για τη μυθική Ατλαντίδα, για αυτή την προηγμένη νησιωτική ήπειρο, η οποία καταποντίστηκε με ολόκληρο τον πολιτισμό της στα βάθη του Ατλαντικού Ωκεανού. (περισσότερα…)
Η συνταρακτική εμφάνιση του πνεύματος του Σερ Άρθουρ Κόναν Ντόυλ...

Η συνταρακτική εμφάνιση του πνεύματος του Σερ Άρθουρ Κόναν Ντόυλ…

23/09/2021
Ήταν Ιούλιος του 1930. Μια πρόσκληση ολιγόλογη και λιτή καλούσε τους δημοσιογράφους να παραστούν στην πνευματιστική συνεδρίαση, κατά την οποία θα καταβαλλόταν κάθε δυνατή προσπάθεια να επέλθει μια επικοινωνία με το πνεύμα του διάσημου Άγγλου συγγραφέα και πνευματιστή Σερ Άρθουρ...

Α.Τ.Ι.Α.

ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ

ΙΣΤΟΡΙΑ

ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ

ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗ ΟΝΤΑ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ

STRANGE VIDEOS

STRANGE EDITIONS

ΠΡΟΣΩΠΑ

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ