Οδηγός για στοιχειωμένα σπίτια και φαντάσματα της Αμερικής, το 1978…

Οδηγός για στοιχειωμένα σπίτια και φαντάσματα της Αμερικής, το 1978...

Στις 11 Ιανουαρίου του 1978, το ειδησεογραφικό πρακτορείο Associated Press μετέδιδε από την Ουάσινγκτον ότι η αμερικανική υπηρεσία ταξιδίων είχε εκδώσει έναν “μικρό οδηγό” με τον τίτλο “Υπερφυσικά, στοιχειωμένα σπίτια και φαντάσματα”.

Στο οκτασέλιδο φυλλάδιο αναφέρονταν περισσότερα από είκοσι φαντάσματα σε οκτώ Πολιτείες και εικοσιεννιά στοιχειωμένα μέρη, συμπεριλαμβανομένων φυτειών του Νότου, σπιτιών, μιας κατοικίας Κυβερνήτη, ενός φρουρίου και ενός αγκυροβολημένου παλιού πλοίου.

Τα περισσότερα φαντάσματα, όπως αναφερόταν στον οδηγό, αρκούνταν μόνο στο να εμφανιστούν στα μέρη αυτά, άλλα όμως προέβαιναν και σε διάφορες άλλες ενέργειες: Έπιναν κρασί, μιλούσαν, κοίταζαν κοιμισμένους στο πρόσωπο και παραπονούνταν για φωτογραφίες που δεν ήταν σωστά κρεμασμένες στον τοίχο!

Στην παλαιότερη φυτεία της Λουιζιάνα, στο Φράνσισβηλ, σύμφωνα με την παράδοση, εμφανιζόταν η Γαλλίδα Κυβερνήτης τη περιοχής, η οποία “κοιτάζει επίμονα τα πρόσωπα των κοιμισμένων στην κρεβατοκάμαρα”.

Ωστόσο, οι επισκέπτες της οικίας δεν τολμούσαν να δοκιμάσουν να κοιμηθούν εκεί…

Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”, στις 12/01/1978…

Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ", στις 12/01/1978
Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”, στις 12/01/1978
0 0 ψήφοι
Αξιολόγηση άρθρου
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments