Άνθρωποι-αγρίμια και μυστηριώδη πλάσματα που εμφανίστηκαν το 1954…

Άνθρωποι-αγρίμια και μυστηριώδη πλάσματα που εμφανίστηκαν το 1954...

Το καλοκαίρι του 1954, πολύς λόγος γινόταν ολοένα και περισσότερο για την εμφάνιση άγριων ανθρώπων και μυστηριωδών πλασμάτων σε διάφορα μέρη του πλανήτη μας.

Στο Lucknow της Ινδίας, εντοπίστηκε ένα μικρό παιδί να περιφέρεται γυμνό, βγάζοντας κραυγές άγριου ζώου. Από σωματικής απόψεως, φαινόταν φυσιολογικό, αλλά περιφερόταν περπατώντας στα τέσσερα, σαν άγριο ζώο.

Το "λυκόπαιδο" του Lucknow
Το “λυκόπαιδο” του Lucknow

Στην πόλη Πέρακ της Μαλαισίας θεάθηκαν τρία άγνωστα τριχωτά πλάσματα.

Στο Θιβέτ, ένας λάμα δήλωνε σε δημοσιογράφο από την Καλκούτα πως πέρασε μερικές ώρες σε μία κορυφή των Ιμαλαΐων προσευχόμενος, παρουσία ενός από τους “φριχτούς χιονανθρώπους”. Το μυστηριώδες πλάσμα είχε ύψος που έφτανε τα δύο μέτρα και σαράντα εκατοστά.

Στην παρθένα ζούγκλα του Μπαρότσελαντ της Αφρικής, μία περιοχή που βρίσκεται μεταξύ της Ναμίμπια, της Μποτσουάνα, της Ζιμπάμπουε, της Ζάμπια και της Ανγκόλα, εισήλθε μία εξερευνητική αποστολή υπό τον Ολλανδό Bernard “Berend” Carp. Η αποστολή ήρθε αντιμέτωπη με πολύ παράξενα πλάσματα. Μάλιστα, σε ένα χωριό της Ανγκόλα, βρήκε γυναίκες με μακριά μαλλιά που έφταναν μέχρι το έδαφος.

Bernard "Berend" Carp (17/04/1901 - 22/07/1966)
Bernard “Berend” Carp (17/04/1901 – 22/07/1966)

Ο “Μεγάλος Γκρίζος Άνθρωπος” του Ben Macdui της Σκωτίας θέαθηκε και πάλι, μετά από πολλά χρόνια (το θέμα έχει παρουσιαστεί αναλυτικά σε βίντεο, που μπορείτε να βρείτε εδώ).

Ο Γκρίζος Άνθρωπος των Highlands
Ο Γκρίζος Άνθρωπος των Highlands

Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΕΜΠΡΟΣ”, στις 19/06/1954…

Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "ΕΜΠΡΟΣ", στις 19/06/1954
Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΕΜΠΡΟΣ”, στις 19/06/1954
0 0 ψήφοι
Αξιολόγηση άρθρου
Subscribe
Notify of
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments