Πόσα μυστηριώδη πλάσματα ζουν άραγε στη λίμνη του Λοχ Νες;

Πόσα μυστηριώδη πλάσματα ζουν άραγε στη λίμνη του Λοχ Νες;

Το καλοκαίρι του 1937, ο Διευθυντής ενός σχολείου της Σκωτίας, το οποίο στεγαζόταν κοντά στην πολυθρύλητη λίμνη του Λοχ Νες, δήλωσε σε συνέντευξή του ότι πολλοί μαθητές του έτυχε να δουν τους μικρούς απογόνους του περίφημου τέρατος να κολυμπούν αμέριμνα κοντά στο σημείο όπου συχνά είχε θεαθεί το παράξενο θηρίο.

Άλλωστε, σύμφωνα με τον εκπαιδευτικό, δεν υπήρχε μόνο ένα μυστηριώδες πλάσμα στα νερά της λίμνης και βεβαίωνε ως οι νεαροί μαθητές του είχαν δει κατάπληκτοι πολλά μικρά θαλάσσια ερπετά.

Οι περίοικοι πολλές φορές είχαν δει το Τέρας του Λοχ Νες να ανέρχεται έως την επιφάνεια των νερών, ενώ συνήθως αυτά τα κρυπτίδια και εν γένει, τα θαλάσσια ερπετά εικαζόταν ότι ζούσαν σε βάθος τριακοσίων περίπου μέτρων μέσα σε βαθύτατα σπήλαια.

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έσπευδαν στη λίμνη και περίμεναν για ώρες, προκειμένου να δουν το Τέρας του Λοχ Νες μαζί με τα μικρά του.

Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΕΘΝΟΣ”, στις 02/07/1937…

Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "ΕΘΝΟΣ", στις 02/07/1937
Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΕΘΝΟΣ”, στις 02/07/1937
0 0 ψήφοι
Αξιολόγηση άρθρου
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments