Εξωγήινα όντα στη Μοζαμβίκη, το 1960…

Εξωγήινα όντα στη Μοζαμβίκη, το 1960...

Τον Απρίλιο του 1960, οι πορτογαλικές εφημερίδες δημοσίευαν μια πληροφορία του τοπικού πρακτορείου ειδήσεων “Λουζιτάνια”, σύμφωνα με την οποία ένας ιπτάμενος δίσκος με τέσσερις τουλάχιστον μυστηριώδεις επιβάτες του Διαστήματος προσγειώθηκε στη Μοζαμβίκη, στη νοτιοανατολική Αφρική και στη συνέχεια, καταστράφηκε.

Σύμφωνα με τηλεγράφημα του εν λόγω πρακτορείου, κάτοικοι της περιοχής Μπεΐρα, στην ακτή της Μοζαμβίκης, αντιλήφθηκαν να διασχίζει τον ουρανό, με κάθετη κατεύθυνση, ένα παράδοξο στρογγυλό ιπτάμενο αντικείμενο, πορτοκαλί χρώματος, το οποίο εξέπεμπε λάμψεις. Η αινιγματική πτητική μηχανή προσγειώθηκε μερικά δευτερόλεπτα αργότερα και ευθύς αμέσως ακολούθησε μια ισχυρότατη έκρηξη, που το κατέστρεψε εξ ολοκλήρου.

Οι κάτοικοι της Μπεΐρα ισχυρίζονταν ότι τέσσερα ανθρωπόμορφα όντα, μικρού αναστήματος, πρόλαβαν να εγκαταλείψουν γρήγορα το σκάφος τους και έσπευσαν να εξαφανιστούν. Η επιφάνεια του ιπτάμενου δίσκου, κατά τις περιγραφές των αυτοπτών μαρτύρων, έμοιαζε εξαιρετικά με εκείνη του αλουμινίου.

Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ”, στις 08/04/1960…

Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ", στις 08/04/1960
Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ”, στις 08/04/1960
0 0 ψήφοι
Αξιολόγηση άρθρου
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments