Επικοινωνία Ιταλού πνευματιστή με εξωγήινα όντα, το 1960…

Επικοινωνία Ιταλού πνευματιστή με εξωγήινα όντα, το 1960...

“Υπάρχουν και άλλοι πλανήτες που κατοικούνται από λογικά όντα, εκτός από τη Γη. Ένας, μάλιστα, από αυτούς τους εξωγήινους είναι προσωπικός μου φίλος και ερχόμαστε τακτικά σε επικοινωνία με τη βοήθεια διαφόρων μέντιουμ”.

Σε αυτήν την καταπληκτική δήλωση προέβη στις 27 Ιουλίου του 1960 προς τους Ιταλούς δημοσιογράφους ο Τζιοβάνι Μπατίστα Περπινέλλι, πνευματιστής και αστρολόγος από το Παλέρμο, όταν διάβασε στις εφημερίδες πως η προσπάθεια, η οποία κατεβλήθη από Αμερικανούς επιστήμονες να έρθουν σε επαφή με όντα άλλων πλανητών μέσω του ραδιοτηλεσκοπίου του Green Bank στη Δυτική Βιρτζίνια, απέτυχε.

Ο Ιταλός πνευματιστής συνέχισε, λέγοντας:

“Η προσπάθεια των Αμερικανών ήταν καταδικασμένη να αποτύχει, διότι τα όργανα που χρησιμοποιήθηκαν, όπως μου είπε ο φίλος μου Λαμπουχάθ, που είναι επιστήμονας σε έναν πλανήτη που ο ίδιος τον αποκαλεί Μάζγις, είναι για την εξελιγμένη τεχνολογία των άλλων πλανητών τόσο απαρχαιωμένα, ώστε είναι αδύνατον να συλλάβουν μηνύματα από τόσο μακρινές αποστάσεις.

Ο Λαμπουχάθ εμφανίζεται συχνά στις επικλήσεις μου και μέσω του μέντιουμ μου δίνει διάφορες πληροφορίες για τη ζωή στον πλανήτη Μάζγις.

Μάλιστα, προ ημερών μου ανέφερε πως υπάρχει εκεί ένα μουσείο, στο οποίο εκτίθενται τα επιστημονικά όργανα που θεωρούνται στη Γη ως άκρας τελειότητας υπό την επιγραφή “Όργανα της Προϊστορικής Επιστήμης χρησιμοποιούμενα από τους υποανάπτυκτους Γήινους”.

Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ”, στις 28/07/1960…

Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ", στις 28/07/1960
Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ”, στις 28/07/1960
0 0 ψήφοι
Αξιολόγηση άρθρου
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments