Εξωγήινα όντα, επονομαζόμενα “Ουρανίδες”…

Εξωγήινα όντα, επονομαζόμενα "Ουρανίδες"...
5
(1)

Ο διακεκριμένος Γερμανός φυσικός, μηχανικός κι ένας από τους ιδρυτές πατέρες της επιστήμης των πυραύλων και της αστροναυτικής, Hermann Oberth, δήλωσε κατά τη διάρκεια διάλεξής του ότι οι ιπτάμενοι δίσκοι υπάρχουν και ότι αντιπροσωπεύουν περίπου το 10% των μηχανημάτων, που επισημαίνονται στον ουρανό.

Ο Hermann Oberth πρόσθεσε ακόμη ότι, κατά τη γνώμη του, ήταν ενδεχόμενο εντός των αεροσκαφών αυτών να υπάρχουν πληρώματα με όντα, τα οποία να ομοιάζουν με τα ανθρώπινα όντα και πρότεινε οι άγνωστες αυτές μορφές ζωής να ονομαστούν “Ουρανίδες”.

Δρ. Χέρμαν Όμπερθ (1894-1989)
Δρ. Χέρμαν Όμπερθ (1894-1989)

Οι “Ουρανίδες”, λοιπόν, είπε περαιτέρω ο διαπρεπής επιστήμονας, πιθανότατα μας ξεπερνούν σε πολιτισμό και γνώσεις κατά πολλές δεκάδες χιλιάδες χρόνια!

Εν συνεχεία, εξέφρασε την υπόθεση ότι, για λόγους τους οποίους δεν είναι δυνατόν να φανταστεί η ανθρώπινη διάνοια, είναι πιθανό οι “Ουρανίδες” να μην επιθυμούν οποιαδήποτε επαφή με τις γήινες υπάρξεις. Επίσης, ανέφερε ότι οι ιπτάμενοι δίσκοι ίσως να αποτελούν τελειοποίηση των γερμανικών ρουκετών “V-2”, εκ των οποίων πολλά πρωτότυπα είχαν περιέλθει στα χέρια των Σοβιετικών το 1945.

Πύραυλος V-2, ο οποίος επιδεικνύεται σε κοινή θέα στην Αμβέρσα του Βελγίου, το 1945
Πύραυλος V-2, ο οποίος επιδεικνύεται σε κοινή θέα στην Αμβέρσα του Βελγίου, το 1945

Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “Η ΔΡΑΣΙΣ”, στις 10/10/1954…

Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "Η ΔΡΑΣΙΣ", στις 10/10/1954
Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “Η ΔΡΑΣΙΣ”, στις 10/10/1954

Αξιολογήστε το άρθρο

Επιλογή βαθμολογίας

Μέση βαθμολογία 5 / 5. Βαθμολογία - σύνολο αξιολογήσεων: 1

Καμία αξιολόγηση ως τώρα...

Αν βρίσκετε ενδιαφέρουσα τη θεματολογία μας...

Ακολουθήστε μας στα social media!

guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments