Εμφάνιση Α.Τ.Ι.Α. στη Λιμόζ της Γαλλίας, το 1932…

Εμφάνιση Α.Τ.Ι.Α. στη Λιμόζ της Γαλλίας, το 1932...

Την Πέμπτη 25 Αυγούστου του 1932, γύρω στις τρεις μετά τα μεσάνυχτα, παρατηρήθηκε στη Λιμόζ της Γαλλίας ένα παράδοξο ουράνιο φαινόμενο, ένα περίεργο μετέωρο, που, όμως, δεν έμοιαζε καθόλου με τους συνήθεις διάττοντες αστέρες.

Το μετέωρο αυτό ήταν μια πελώρια σφαίρα τόσο φωτεινή, ώστε φάνταζε σαν γιγάντια κρυστάλλινη σφαίρα, η οποία για λίγα δευτερόλεπτα κατέβαινε κάθετα με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Κατόπιν, σταμάτησε εντελώς κι έμεινε ακίνητη για λίγες στιγμές. Εν συνεχεία, ενώ διατηρούσε πάντοτε την ίδια εκτυφλωτική λάμψη, άρχισε να ανεβαίνει ήρεμα και σταθερά, όπου και εξαφανίστηκε με το πρώτο φως της αυγής, ανερχόμενη πάντοτε με τον ίδιο ρυθμό.

Το παράδοξο αυτό μετέωρο, που κατέρριπτε όλους τους φυσικούς νόμους, είχε σχήμα ηλεκτρικής λυχνίας, λίγο επιμηκυμένης. Εκείνο, όμως, που προκάλεσε κατάπληξη ήταν η απαστράπτουσα φωταψία του και ο αφύσικος τρόπος κίνησής του.

Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΕΘΝΟΣ”, στις 02/09/1932…

Εμφάνιση Α.Τ.Ι.Α. στη Λιμόζ της Γαλλίας, το 1932...
Εμφάνιση Α.Τ.Ι.Α. στη Λιμόζ της Γαλλίας, το 1932…
0 0 ψήφοι
Αξιολόγηση άρθρου
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments