Συνάντηση με θηλυκά εξωγήινα όντα στη Γαλλία, το 1954…

Συνάντηση με θηλυκά εξωγήινα όντα στη Γαλλία, το 1954...
0
(0)

Ένας δάσκαλος, που προερχόταν από γαλλική αποικία και ο οποίος βρισκόταν σε άδεια, βεβαίωνε ότι είχε δει δυο νεαρές και θελκτικές γυναίκες από τον πλανήτη Άρη.

Ο δάσκαλος αυτός, ένας αξιοσέβαστος και σοβαρός κύριος, ονόματι Μ. Μαρτέν, υπηρετούσε στη νήσο Oleron, στα ανοικτά της γαλλικής ακτής του Ατλαντικού και υποστήριζε ότι είχε συναντήσει δύο Αρειανές στο νησί αυτό.

Κατά τα λεγόμενά του, οι δύο αυτές μυστηριώδεις γυναίκες, οι οποίες επέβαιναν σε ιπτάμενο δίσκο, είχαν ύψος 1,70 μέτρα, έφεραν δερμάτινα κράνη και γάντια και ήταν πανέμορφες.

Ο Μαρτέν ισχυριζόταν ότι οι Αρειανές ζήτησαν το στυλό του και σχημάτισαν κάποια αινιγματικά σημάδια πάνω σ’ ένα κομμάτι χαρτιού.

Ο δάσκαλος του Oleron δεν μπορούσε, προφανώς, να διαβάσει το παράξενο σημείωμα των δύο γυναικών, αλλά το κράτησε ως πειστήριο της συνάντησής τους.

Σημειωτέον ότι από ολόκληρη τη Γαλλία κατέφταναν πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες ιπτάμενοι δίσκοι και ιπτάμενα πούρα διέσχιζαν εκείνες τις ημέρες τον γαλλικό ουρανό από τα Πυρηναία Όρη έως και την Αλσατία.

Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ”, στις 13/10/1954…

Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ", στις 13/10/1954
Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ”, στις 13/10/1954

Αξιολογήστε το άρθρο

Επιλογή βαθμολογίας

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Βαθμολογία - σύνολο αξιολογήσεων: 0

Καμία αξιολόγηση ως τώρα...

Αν βρίσκετε ενδιαφέρουσα τη θεματολογία μας...

Ακολουθήστε μας στα social media!

guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments