Τα μυστηριώδη “γυάλινα αεροπλάνα”…

Τα μυστηριώδη "γυάλινα αεροπλάνα"...
0
(0)

Κατά καιρούς, παράξενες πτητικές μηχανές, ιπτάμενοι δίσκοι και άλλα μυστηριώδη σώματα διασχίζουν τους αιθέρες παγκοσμίως, χωρίς να προσδιορίζεται πάντοτε η προέλευσή τους, αλλά ούτε και η ταυτότητά τους.

Ένα παρόμοιο γεγονός, που πυροδότησε μεγάλη συζήτηση, σημειώθηκε στους ουρανούς της πόλης Malung, στην κεντρική Σουηδία, όπου αυτόπτες μάρτυρες διατείνονταν ότι είδαν παράξενα αεριωθούμενα αεροσκάφη.

Οι χωρικοί, που παρατηρούσαν εντυπωσιασμένοι τα εξελιγμένα αεροσκάφη, ισχυρίζονταν ότι τους έδιναν την εντύπωση τεράστιων αεροπλάνων, εξ’ ολοκλήρου κατασκευασμένων από γυαλί και φωτιζόμενων στο εσωτερικό τους με λάμψη τόσο ισχυρή και εκτυφλωτική, ώστε καταύγασαν με υπέρλαμπρο φως ένα κολοσσιαίο τμήμα του ουρανού. Μάλιστα, οι γυάλινες πτητικές μηχανές κινούνταν παντελώς αθόρυβα.

Πάντως, οι επιστήμονες, αδυνατώντας να δώσουν μια εμπεριστατωμένη εξήγηση, υπέθεταν ότι ίσως επρόκειτο πιθανότατα περί μετεώρων.

Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΕΜΠΡΟΣ”, στις 17/05/1952…

Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "ΕΜΠΡΟΣ", στις 17/05/1952
Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΕΜΠΡΟΣ”, στις 17/05/1952

Αξιολογήστε το άρθρο

Επιλογή βαθμολογίας

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Βαθμολογία - σύνολο αξιολογήσεων: 0

Καμία αξιολόγηση ως τώρα...

Αν βρίσκετε ενδιαφέρουσα τη θεματολογία μας...

Ακολουθήστε μας στα social media!

guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments