Έρευνες στο μυστηριώδες Τρίγωνο των Βερμούδων…

Έρευνες στο μυστηριώδες Τρίγωνο των Βερμούδων…

Τον Ιούλιο του 1977, πέντε σοβιετικά και πέντε αμερικανικά πλοία άρχιζαν από κοινού έρευνες, που αποσκοπούσαν να δώσουν μια εξήγηση για την αινιγματική εξαφάνιση 50 πλοίων και 20 αεροπλάνων στη μυστηριώδη περιοχή του Ατλαντικού Ωκεανού, που είναι ευρύτερα γνωστή ως “Τρίγωνο των Βερμούδων”.

Αν και οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, καθώς και η Σοβιετική Ένωση είχαν ήδη διεξαγάγει χωριστά μελέτες στο “Τρίγωνο των Βερμούδων”, η αποστολή που είχε αναληφθεί από κοινού το 1977 και το 1978, με το κωδικό όνομα “Polymode Program”, θα έδινε την ευκαιρία για ανταλλαγή πολύτιμων πληροφοριών στην πιο σημαντική μετεωρολογική έρευνα, που είχε ποτέ πραγματοποιηθεί στο “Τρίγωνο των Βερμούδων”.

Οι επιστήμονες των δύο κρατών είχαν αποφασίσει να ανταλλάξουν τις πληροφορίες που θα συγκέντρωναν, ύστερα από σχετική συμφωνία στα πλαίσια της “Διεθνούς Οργάνωσης Μετεωρολογίας”.

Οι έρευνες στο μυστηριώδες “Τρίγωνο των Βερμούδων” αναμένονταν να ρίξουν φως στο βαθύ σκοτάδι των ανεξήγητων εξαφανίσεων πληθώρας πλοίων και αεροπλάνων στην περιοχή. Άλλωστε, οι εξαφανίσεις αυτές οδήγησαν πολλούς να το αποκαλούν “Τρίγωνο του Διαβόλου”, δίνοντας αέναη τροφή για διάφορες εικασίες και διαφορετικές θεωρίες.

Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ”, στις 10/07/1977…

Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ", στις 10/07/1977
Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ”, στις 10/07/1977
0 0 ψήφοι
Αξιολόγηση άρθρου
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments