Ιπτάμενοι δίσκοι – 9.000 μυστηριώδη οχήματα πάνω από τη Γη…

Ιπτάμενοι δίσκοι - 9.000 μυστηριώδη οχήματα πάνω από τη Γη...

Το καλοκαίρι του 1965, καθημερινά κατέφθαναν πληροφορίες από όλες τις χώρες του κόσμου ότι είχαν θεαθεί πάνω από πόλεις και χωριά μυστηριώδη ιπτάμενα αντικείμενα, με διαφορετικά σχήματα, που μετακινούνταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Πολλοί αναρωτιούνταν αν τόσοι αυτόπτες μάρτυρες ψεύδονταν ή είχαν αυταπάτες. Ασφαλώς όχι, γιατί πολλοί από αυτούς, ανά τον κόσμο, ήταν σοβαροί και ευυπόληπτοι πολίτες, οι οποίοι εξέθεσαν ό,τι ακριβώς υπέπεσε στην αντίληψή τους. Εξάλλου, σε αρκετές περιπτώσεις, παράξενα ίχνη είχαν απομείνει μετά την προσγείωση ιπτάμενων δίσκων και στη Γαλλία και αλλού.

Όσοι έλαβαν γνώση του περιεχομένου των σχετικών αμερικανικών και σοβιετικών φακέλων, ουδεμία είχαν αμφιβολία ότι παράδοξες πτητικές μηχανές είχαν φτάσει στη Γη, προερχόμενες από κάπου στο Διάστημα. Τα επιτελεία των μεγάλων χωρών δήλωναν πεπεισμένα.

Επίσης, δεκάδες ιδιωτικές οργανώσεις κατάρτισαν στατιστικές, βασιζόμενες σε χιλιάδες παρατηρήσεις από παντού στον κόσμο. Σύμφωνα με αυτές τις στατιστικές, το 14,3% των εμφανίσεων ιπτάμενων δίσκων αποδίδονταν σε εξωγήινα λογικά όντα, ανώτερου πολιτισμού από τον δικό μας.

Στη Γαλλία, ο διπλωματούχος ψυχολόγος και Καθηγητής φιλοσοφίας, Aime Michel, ειδικός σε θέματα ιπτάμενων δίσκων, αφού συγκέντρωσε και κατέταξε όλες τις παρατηρήσεις που έγιναν στο Μιλάνο, στην Ουαλία, την Ισλανδία και αλλού, κατέληξε σε ενδιαφέροντα συμπεράσματα όσον αφορά στον προκαθορισμό του τόπου και του χρόνου της εμφάνισης εξωγήινων πτητικών οχημάτων.

Aime Michel (12/05/1919 - 28/12/1992)
Aime Michel (12/05/1919 – 28/12/1992)

Τόσο οι Αμερικανοί όσο και οι Σοβιετικοί δεν είχαν καμία αμφιβολία για την ύπαρξη των ιπτάμενων δίσκων. Απόδειξη ότι οι πρώτοι επιφόρτισαν διακεκριμένους αστρονόμους και αστροφυσικούς, όπως τον Frank Drake, με την Eπιχείρηση Όζμα (Project Ozma), η οποία είχε σκοπό να παρακολουθεί με τα τηλεσκόπια μερικά από τα πλησιέστερα προς τη Γη άστρα, για να διαπιστώσει περιπτώσεις θεάσεων ιπτάμενων δίσκων.

Frank Drake
Frank Drake

Ομοίως και οι Σοβιετικοί, με τον Καθηγητή μαθηματικών και φυσικής Matest Agrest, αναζητούσαν ίχνη προσγείωσης εξωγήινων πτητικών οχημάτων, κινούμενων με πυρηνική ενέργεια.

Matest Agrest (20/07/1915 - 20/09/2005)
Matest Agrest (20/07/1915 – 20/09/2005)

Κατά τη γνώμη των ειδικών, όχι μόνο κατά τα τελευταία χρόνια, αλλά εδώ και αιώνες, όντα προερχόμενα από άλλους πλανήτες, επισκέπτονται περιοδικά τη Γη. Φυσικά, οι πτητικές μηχανές τους προσγειώνονται σπανίως, λόγω της τεράστιας διάρκειας των διαπλανητικών ταξιδιών.

Πάντως, σε αρκετές περιστάσεις, άνθρωποι έτυχε να δουν με τα κατάπληκτα μάτια τους αυτούς τους ταξιδιώτες του ουρανού στον Καναδά, τη Νέα Γουινέα, τη Γαλλία και αλλού. Σε πολλές από τις περιπτώσεις, τα όντα αυτά ήταν μικροσκοπικά με μακριούς βραχίονες και φορούσαν σκάφανδρα.

Πολλοί διερωτόνταν γιατί σπανίως προσγειώνονταν οι ιπτάμενοι δίσκοι. Σε αυτούς, λοιπόν, δινόταν η απάντηση ότι έτσι όπως δεν προσγειωνόταν ούτε ένα αεροπλάνο στον κήπο τους, δεν προσγειωνόταν και ένας ιπτάμενος δίσκος στην αυλή και στο χωράφι τους. Οι προσγειώσεις ιπτάμενων δίσκων γίνονταν εκτάκτως, τυχαίως και κατ’ εξαίρεση.

Επίσης, δεν είχαν την ανάγκη να επικοινωνήσουν λεκτικά μαζί μας, για τον απλούστατο λόγο ότι μπορούσαν να διαβάσουν τις σκέψεις μας. Οι ανώτεροι αυτοί πολιτισμοί του Διαστήματος εκείνη την περίοδο παρακολουθούσαν στενά τα τεκταινόμενα στη Γη, επειδή αγωνιούσαν για την τύχη μας, λόγω των αφρόνων πυρηνικών δοκιμών μας.

Η πρόσφατη ιστορία των ιπτάμενων δίσκων ξεκίνησε στις 24 Ιουνίου του 1947, όταν ο Αμερικανός επιχειρηματίας και πιλότος Kenneth Arnold, ενώ πετούσε με το αεροπλάνο του, διέκρινε εννέα φωτεινούς ιπτάμενους δίσκους να ίπτανται πάνω από το Όρος Rainier, στην Ουάσινγκτον.

Kenneth Arnold (29/03/1915 - 16/01/1984)
Kenneth Arnold (29/03/1915 – 16/01/1984)

Τους δίσκους αυτούς είχαν παρατηρήσει την ίδια μέρα και πολλά άλλα άτομα. Ακολούθησαν κι άλλες περιπτώσεις εμφανίσεων ουράνιων μηχανών, με κυκλικό ή κυλινδρικό σχήμα, που όλες τους κινούνταν με ασύλληπτη ταχύτητα.

Όλες οι μαρτυρίες συνέπιπταν σε κάθε λεπτομέρεια, με αποτέλεσμα να θεωρούνται αδιαμφισβήτητες.

Μήπως, όμως, επρόκειτο για το μυστικό υπερόπλο κάποιας γήινης Δύναμης; Οι Μυστικές Υπηρεσίες διαφόρων χωρών διενέργησαν έρευνες, που απέκλεισαν ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Στις 7 Ιανουαρίου του 1948, η αεροπορική βάση του Κεντάκι μάταια πάσχιζε να εξακριβώσει την ταυτότητα ενός τεράστιου ιπτάμενου δίσκου. Και το αεροπλάνο του Σμηναγού Thomas Mantell, που το καταδίωξε, καταστράφηκε μυστηριωδώς και ο νεαρός Mantell έχασε τη ζωή του.

Ο Σμηναγός Thomas Mantell
Ο Σμηναγός Thomas Mantell

Πάρα πολλά “Άκρως Απόρρητα” έγγραφα και στο αμερικανικό Πεντάγωνο και στο σοβιετικό Υπουργείο Άμυνας, έκαναν λόγο για αινιγματικά πτητικά οχήματα.

Από το 1947 έως και το 1965, περισσότερα από 9.000 ουράνια αντικείμενα, άγνωστης προέλευσης, προκαλούσαν το αμείωτο ενδιαφέρον επίσημων και ανεπίσημων σε όλες τις χώρες της Γης, προηγμένες ή μη.

Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΕΜΠΡΟΣ”, στις 31/07/1965…

Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "ΕΜΠΡΟΣ", στις 31/07/1965
Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΕΜΠΡΟΣ”, στις 31/07/1965
0 0 ψήφοι
Αξιολόγηση άρθρου
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments