Μυστηριώδη αντικείμενα σε ύψος 75.000 μέτρων…

Το περίεργο αυτό αντικείμενο φωτογραφήθηκε από τον πιλότο του Χ-15
0
(0)

Φωτογραφίες παράξενων αντικειμένων σε ύψος 75.000 μέτρων, παρουσιάστηκαν σε επιστημονική διάσκεψη που έλαβε χώρα στο Σηάτλ με θέμα την ειρηνική χρησιμοποίηση του Διαστήματος. Το θέμα παρουσιάστηκε σε άρθρο στην εφημερίδα “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ”, στις 09/06/1962.

Οι φωτογραφίες πάρθηκαν κατά την πτήση ενός υπερηχητικού Χ-15 με πιλότο τον Αμερικανό Τζο Ουόκερ, ο οποίος ανέφερε τα εξής:

North American X-15
North American X-15

“Οι φωτογραφίες που τράβηξα κατά την πτήση μου, δείχνουν ότι υπάρχουν στο διάστημα αντικείμενα, τα οποία δεν έχουν αναγνωρισθεί. Είναι η δεύτερη φορά που τα αντικείμενα αυτά επισημαίνονται σε αυτό το ύψος. Έχουν κυλινδρικό ή δισκοειδές σχήμα, είναι όμως αδύνατο να υπολογίσουμε το μέγεθός τους. Ομολογώ ότι δεν είδα εγώ ο ίδιος με τα μάτια μου τα αντικείμενα αυτά, αλλά η κινηματογραφική μηχανή που βρισκόταν στην άτρακτο του Χ-15 και που τα φωτογράφησε περίφημα.

Το περίεργο αυτό αντικείμενο φωτογραφήθηκε από τον πιλότο του Χ-15
Το περίεργο αυτό αντικείμενο φωτογραφήθηκε από τον πιλότο του Χ-15

Άρχισε να λειτουργεί τη στιγμή που το σκάφος μου πλησίαζε τα 75.000 μέτρα. Τα αντικείμενα που φαίνονται καθαρά στην ταινία, βρίσκονται σε πολύ μεγάλη απόσταση και συνεπώς δεν είναι δυνατό να τα περιγράψουμε με ακρίβεια. Οι πιλότοι θα πρέπει στο εξής να πάρουν αυστηρή εντολή να τα παρακολουθούν.”

Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ", στις 09/06/1962
Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ”, στις 09/06/1962

Αξιολογήστε το άρθρο

Επιλογή βαθμολογίας

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Βαθμολογία - σύνολο αξιολογήσεων: 0

Καμία αξιολόγηση ως τώρα...

Αν βρίσκετε ενδιαφέρουσα τη θεματολογία μας...

Ακολουθήστε μας στα social media!

guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Ανώνυμος
Ανώνυμος
03/03/2016 19:34

Πολύ ωραία κείμενα!