Μυστηριώδη ιπτάμενα αντικείμενα πάνω από τη Χιλή, το 1965…

Μυστηριώδη ιπτάμενα αντικείμενα πάνω από τη Χιλή, το 1965...

Το θέμα των ιπτάμενων δίσκων είχε αναζωπυρωθεί τον Ιούλιο του 1965, μετά τις πρόσφατες παρατηρήσεις ενός “μυστηριώδους αντικειμένου” στην Ανταρκτική και τις δηλώσεις μελών των πληρωμάτων πολλών σκαφών της Χιλής, τα οποία είχαν παρατηρήσει αντικείμενα κυκλικού σχήματος, τα οποία εξέπεμπαν φως διαφόρων χρωμάτων, τη νύχτα της Πέμπτης 7 Ιουλίου, εκείνου του έτους.

Οι δηλώσεις αυτές ενίσχυαν τις υποθέσεις των επιστημόνων και τη φαντασία των συγγραφέων περί της υπάρξεως εξωγήινων όντων. Ναύτες των πολεμικών σκαφών, τα οποία είχαν καταπλεύσει τη νύχτα της Παρασκευής από το Βαλπαραΐσο της Χιλής, δήλωσαν ότι τα μυστηριώδη αντικείμενα ήταν ορατά καθ’ όλη τη διάρκεια της προηγούμενης νύχτας, όταν τα πλοία βρίσκονταν στα ανοιχτά του λιμανιού του Κονστιτουσιόν, 320 χιλιόμετρα νοτίως του Σαντιάγο.

Οι ναύτες ανέφεραν στους δημοσιογράφους ότι “τα αντικείμενα είχαν σχήμα σφαιρικό και κινούνταν σε πολύπλοκους σχηματισμούς, προς διάφορες κατευθύνσεις, εκβάλλοντας πράσινες, πορτοκαλί και λευκές αναλαμπές”.

Δημοσιογράφοι της χιλιανής εφημερίδας “El Mercurio” είχαν αναφέρει ότι είχαν αντιληφθεί ένα κυκλικό αντικείμενο στο ύψος του ορίζοντα, το οποίο εξέπεμπε ισχυρό φως, ενώ κατευθύνονταν με το αυτοκίνητό τους προς το Βαλπαραΐσο σε αποστολή της εφημερίδας.

Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”, στις 11/07/1965…

Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ", στις 11/07/1965
Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”, στις 11/07/1965
0 0 ψήφοι
Αξιολόγηση άρθρου
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments