Οι ιπτάμενοι δίσκοι προέρχονται από άλλους πλανήτες…

Οι ιπτάμενοι δίσκοι προέρχονται από άλλους πλανήτες...

Οι ιπτάμενοι δίσκοι προέρχονται από άλλους πλανήτες. Την εντυπωσιακή αυτή διαβεβαίωση παρείχε το αμερικανικό περιοδικό “LIFE”, τον Απρίλιο του 1952.

Σε σχετικό άρθρο, το οποίο έφερε τον τίτλο: “Έχουμε επισκέπτες από το Διάστημα”, το “LIFE” αποκάλυπτε ότι η αμερικανική αεροπορία είχε αρχίσει να λαμβάνει σοβαρά υπόψη της τις πληροφορίες περί ιπτάμενων δίσκων και άλλων αντικειμένων ή ανεξήγητων φαινομένων, τα οποία είχαν παρατηρηθεί εκείνη την εποχή και είχαν θεωρηθεί αρχικά ως αποκυήματα φαντασίας.

Κατά το αμερικανικό περιοδικό, οι ιπτάμενοι δίσκοι και τα άλλα αντικείμενα, τα οποία γίνονταν αντιληπτά στη ατμόσφαιρα, δεν ήταν πράγματα ανθρώπινης κατασκευής, πολύ δε περισσότερο αμερικανικής ή σοβιετικής κατασκευής. Μπορεί να πει κανείς ότι τα αντικείμενα αυτά προέρχονται από μακριά, ίσως από άλλους πλανήτες.

Στις πληροφορίες που περιέχονταν στο συγκεκριμένο άρθρο, αναφερόταν ότι οι ειδικοί του αμερικανικού στρατού και της αμερικανικής αεροπορίας επιδίδονταν εκείνη την εποχή στη μελέτη των ανεξήγητων φαινομένων. Στρατιωτικά αεροπλάνα επαγρυπνούσαν συνεχώς, για να αντιληφθούν τα περίεργα αντικείμενα, τα οποία διέσχιζαν τον αμερικανικό ουρανό.

Σε επίρρωση των παραπάνω πληροφοριών του “LIFE”, δυο παλαίμαχοι και έμπειροι πιλότοι της αμερικανικής αεροπορίας, ο Πωλ Ουίλκερσον και ο Σκιπ Ταίηλορ, οι οποίοι πετούσαν σε ύψος 14.000 ποδών στην περιοχή της αεροπορικής βάσης της Τούσον, στην Αριζόνα, είχαν παρατηρήσει ένα τεράστιο επίμηκες αντικείμενο, το οποίο ήταν πέντε φορές μεγαλύτερο από ένα βομβαρδιστικό, να περιστρέφεται δαιμονιωδώς σε ύψος 55.000 ποδών, χωρίς πτερύγια. Οι πιλότοι, οι οποίοι ήταν εμπειρότατοι, ανέφεραν ότι το αντικείμενο φαινόταν να είναι από αλουμίνιο και έλαμπε στον ήλιο.

Ο Ουίλκερσον ανέφερε επίσης ότι στην εικοσιπενταετή σταδιοδρομία του ουδέποτε είχε δει κάτι παρόμοιο. “Δεν μπορούσα να ανυψωθώ περισσότερο, διότι δεν είχαμε συσκευές οξυγόνου”, συμπλήρωσε.

Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ”, στις 05/04/1952…

Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ", στις 05/04/1952
Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ”, στις 05/04/1952
0 0 ψήφοι
Αξιολόγηση άρθρου
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments