Πού βρίσκεται άραγε ο Παράδεισος στη Γη;

Πού βρίσκεται άραγε ο Παράδεισος στη Γη;

Πού βρίσκεται άραγε ο Παράδεισος στη Γη; Από την εποχή των Πρωτόπλαστων, οι άνθρωποι δεν έπαψαν να αναζητούν τον απολεσθέντα Παράδεισο, τον περίφημο Κήπο της Εδέμ. Μέχρι σήμερα, όμως, δεν έχουν κατορθώσει να τον εντοπίσουν.

Η υπόθεση ότι ο Παράδεισος βρισκόταν στη Μεσοποταμία, μεταξύ του Τίγρη και του Ευφράτη ποταμού, δε φαινόταν πιθανή σ’ έναν Άγγλο επιστήμονα, ονόματι Μίτσελ Ο’ Νιλ. Απεναντίας, μελετώντας πολλά χωρία της Αγίας Γραφής, συμπέρανε ότι ο Παράδεισος βρισκόταν σε κάποια ηφαιστειογενή νήσο του Ινδικού Ωκεανού.

Από το ηφαίστειο του νησιού εκείνου, ο άνθρωπος έλαβε το πυρ, το οποίο δε γινόταν να το ανακαλύψει διαφορετικά, εάν δεν το έβλεπε με τα ίδια του τα μάτια. Ο πρώτος άνθρωπος, λοιπόν, το πλάσμα δηλαδή που πρώτο στάθηκε όρθιο στα πόδια του και παρατήρησε γύρω του τον κόσμο, έζησε στη νήσο του Ινδικού Ωκεανού, την οποία ο επιστήμονας αυτός σκόπευε να την επισημάνει και κατόπιν, να την εξερευνήσει.

Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΕΘΝΟΣ”, στις 02/05/1931…

Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "ΕΘΝΟΣ", στις 02/05/1931
Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΕΘΝΟΣ”, στις 02/05/1931
0 0 ψήφοι
Αξιολόγηση άρθρου
Subscribe
Notify of
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments