Τεράστιο θαλάσσιο τέρας με δύο ουρές στην Ιρλανδία, το 1935…

Τεράστιο θαλάσσιο τέρας με δύο ουρές στην Ιρλανδία, το 1935…
0
(0)

Ο φαροφύλακας John Crowley, που εργαζόταν στον φάρο του Mutton Island στην Ιρλανδία, αντιλήφθηκε στον όρμο του Galway επανειλημμένως ένα παράδοξο θαλάσσιο πλάσμα, το οποίο ανεφάνη στην επιφάνεια των υδάτων, πολύ κοντά στον φάρο.

Έτσι, ο φαροφύλακας, ο οποίος αυτοστιγμεί ταύτισε το τεράστιο πλάσμα με το περίφημο τέρας του Loch Ness, κατεβίβασε αμέσως μια μικρή βάρκα, έσπευσε θαρραλέα προς το τέρας και το φόνευσε με το ρεβόλβερ του από μια απόσταση ασφαλείας. Το πελώριο κήτος ανασύρθηκε με μεγάλη δυσκολία μέσα στα δίχτυα του και ο John Crowley κατόρθωσε να το βγάλει με πολύ κόπο στη στεριά.

Το κεφάλι του ήταν κυριολεκτικά γιγάντιο, ενώ το στενόμακρο φολιδωτό κορμί του κατέληγε σε δυο κολοσσιαίες πριονωτές ουρές! Πλήθη ανθρώπων συνέρρευσαν, προκειμένου να δουν με τα ίδια τους τα μάτια το τεράστιο θαλάσσιο τέρας με τις δυο ουρές, το οποίο κυκλοφορούσε πολύ κοντά στις ακτές της Ιρλανδίας.

Οι επιστήμονες, που το εξέτασαν, διαπίστωσαν έκπληκτοι ότι δεν ήταν ούτε φάλαινα, μα ούτε και καρχαρίας. Το συνολικό βάρος του ξεπερνούσε τους τέσσερις τόνους, ενώ το μήκος του ήταν περίπου δεκαέξι μέτρα.

Το τεράστιο θαλάσσιο τέρας με τις δυο πριονωτές ουρές έγινε ο εφιάλτης των ψαράδων και των ναυτικών της Ιρλανδίας, καθώς δήλωναν βέβαιοι πως δεν ήταν το μοναδικό, που κολυμπούσε στα νερά του όρμου του Galway.

Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “Η ΒΡΑΔΥΝΗ”, στις 17/05/1935…

Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "Η ΒΡΑΔΥΝΗ", στις 17/05/1935
Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “Η ΒΡΑΔΥΝΗ”, στις 17/05/1935

Αξιολογήστε το άρθρο

Επιλογή βαθμολογίας

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Βαθμολογία - σύνολο αξιολογήσεων: 0

Καμία αξιολόγηση ως τώρα...

Αν βρίσκετε ενδιαφέρουσα τη θεματολογία μας...

Ακολουθήστε μας στα social media!

guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments