Θαλάσσιο τέρας στην Αυστραλία, το 1930…

Θαλάσσιο τέρας στην Αυστραλία, το 1930…

Τον Ιούλιο του 1930, στην περιοχή του Wollongong της Αυστραλίας, οι γηγενείς αλιείς ισχυρίζονταν ότι είδαν το περίφημο εκείνο τέρας της θάλασσας, που έμοιαζε με γιγαντιαίο φίδι. Μάλιστα, η ύπαρξη του συγκεκριμένου θαλάσσιου πλάσματος θεωρούνταν από πολλούς μύθος.

Το εν λόγω θαλάσσιο τέρας ήταν εξαιρετικά μακρύ, με μήκος που ξεπερνούσε τα τριάντα μέτρα. Κινούνταν με την τεράστια κεφαλή του εκτός του ύδατος και έπλεε με τις χαρακτηριστικές κινήσεις του φιδιού.

Wollongong, Αυστραλία, 1925
Wollongong, Αυστραλία, 1925

Για πρώτη φορά στα χρονικά της παγκόσμιας Ιστορίας, βρέθηκαν πάνω από εκατό αυτόπτες μάρτυρες, που βεβαίωναν ότι είχαν δει ταυτοχρόνως το θαλάσσιο αυτό τέρας. Οι επιβαίνοντες τριών επιβατηγών πλοίων και ενός πολεμικού σκάφους, που κινούνταν στα ανοιχτά του Wollongong, διέκριναν ξεκάθαρα το μυστηριώδες θαλάσσιο πλάσμα, πράγμα το οποίο δεν άφηνε την παραμικρή αμφιβολία για την πραγματική ύπαρξη του θαλάσσιου τέρατος στα νερά της Αυστραλίας.

Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΕΘΝΟΣ”, στις 10/07/1930…

Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "ΕΘΝΟΣ", στις 10/07/1930
Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΕΘΝΟΣ”, στις 10/07/1930
0 0 ψήφοι
Αξιολόγηση άρθρου
Subscribe
Notify of
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments