Το αιματοβαμμένο χέρι στον ουρανό της Σιβηρίας, το 1904…

Το αιματοβαμμένο χέρι στον ουρανό της Σιβηρίας, το 1904...

Οι χωρικοί ενός μικρού χωριού της απομακρυσμένης Σιβηρίας διατράνωναν πως είχαν υπάρξει μάρτυρες ενός εκπληκτικού ουράνιου φαινομένου. Είχαν δει στο στερέωμα ένα αιματοβαμμένο χέρι, το οποίο βαστούσε ένα ξίφος με σταυροειδή λαβή.

Ο ιερέας του χωριού, ονόματι Αθανάσιος, στον οποίο έσπευσαν οι συγκλονισμένοι άνθρωποι να του ανακοινώσουν όσα παράδοξα είχαν διαδραματιστεί, τους διαβεβαίωσε πως το αιματοβαμμένο χέρι στον ουρανό ήταν το χέρι του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου.

Μάλιστα, ο ιερέας Αθανάσιος προφήτευσε ότι μετά από τρεις μήνες θα φαινόταν πάνω από τη Σιβηρία να ελαύνει πάνω σε αγέρωχο άτι, που θα καλπάζει ανάμεσα στις φλόγες, ο ίδιος ο Άγιος Γεώργιος, ο οποίος θα κατευθύνεται προς τη θάλασσα, μέσα στην οποία θα πνιγούν όλοι οι Ιάπωνες. Κατόπιν, η θάλασσα θα αποξηρανθεί κι έτσι, οι Ρώσοι θα μπορούσαν να φτάσουν οδικώς έως το Τόκιο.

Πράγματι, σε λίγο καιρό και συγκεκριμένα, στις 8 Φεβρουαρίου του 1904, ξέσπασε ο πρώτος μεγάλος πόλεμος του 20ου αιώνα, ο Ρωσοϊαπωνικός Πόλεμος, που έληξε στις 5 Σεπτεμβρίου του 1905, δημιουργώντας μια σειρά από επιπτώσεις, που άλλαξαν σιγά-σιγά τη ροή του κόσμου.

Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΧΡΟΝΟΣ”, στις 07/03/1904…

Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "ΧΡΟΝΟΣ", στις 07/03/1904
Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΧΡΟΝΟΣ”, στις 07/03/1904
0 0 ψήφοι
Αξιολόγηση άρθρου
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments