Το περιστατικό του Michigan, το 1966…

Το περιστατικό του Michigan, το 1966...

Κατόπιν επανειλημμένων εμφανίσεων ιπτάμενων δίσκων, για τουλάχιστον μια ολόκληρη εβδομάδα, σε διάφορες περιοχές των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, ο κόσμος είχε πλέον πανικοβληθεί.

Έτσι, οι αρμόδιοι της Αμερικανικής Αεράμυνας, τον Μάρτιο του 1966, αποφάσισαν να διενεργήσουν σχετικές έρευνες σε μια μυστηριώδη κυκλική αυλάκωση, διαμέτρου δύο περίπου μέτρων, στο έδαφος αγροτικής περιοχής της πόλης Ann Arbor, του Michigan.

Την Κυριακή 20 Μαρτίου 1966, το γραφείο του τοπικού σερίφη καταλήφθηκε από αναφορές αυτοπτών μαρτύρων, οι οποίοι υποστήριζαν ότι είχαν δει μια άγνωστη, φωτεινή μηχανή να υπερίπταται πάνω από την πόλη τους και στη συνέχεια, να προσγειώνεται σε έναν βάλτο.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα της εποχής, η μυστηριώδης αυλάκωση, που εντοπίστηκε στον βάλτο του Michigan και θεωρήθηκε ότι προήλθε από την προσγείωση ιπτάμενου δίσκου, ανέδιδε ραδιενέργεια.

Το παράξενο ήταν ότι όλες οι πτητικές μηχανές, που είχαν εμφανιστεί στον αμερικανικό ουρανό επί μια εβδομάδα, είχαν κατεύθυνση προς τον βορρά και συγκεκριμένα, προς τον Καναδά.

Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ”, στις 30/03/1966…

Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ", στις 30/03/1966
Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ”, στις 30/03/1966
0 0 ψήφοι
Αξιολόγηση άρθρου
Subscribe
Notify of
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments