Το περιστατικό της Μελβούρνης, το 1966…

Το περιστατικό της Μελβούρνης, το 1966...

Τον Απρίλιο του 1966, η Αστυνομία της Μελβούρνης διεξήγαγε έρευνες για να διαπιστώσει την αιτία θανάτου ενός νεαρού οδηγού αυτοκινήτου.

Σύμφωνα με τα όσα ισχυριζόταν ένας άλλος οδηγός, ο 38χρονος Ronald Sullivan, μια μυστηριώδης μαγνητική στήλη φωτός στον ουρανό πιθανόν να είχε προκαλέσει τον θάνατο του νεαρού Gary Taylor, ηλικίας 19 ετών.

Ο Sullivan είχε δηλώσει ότι μια νύχτα, ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητό του, αυτό παρεξέκλινε ξαφνικά προς τα δεξιά, σαν να το είχε σύρει μαγνήτης.

Φρενάρισα αμέσως και παρατήρησα προς τα δεξιά ότι υπήρχε στη μέση ενός αγρού μια στήλη φωτός, μήκους 8 περίπου μέτρων. Η στήλη αναρριχιόταν αθόρυβα από τη γη, αλλά με τρομακτική ταχύτητα. Στο μεταξύ, τα φώτα των προβολέων μου επανήλθαν στην κανονική τους θέση και φώτιζαν τον δρόμο ευθεία, έλεγε ο Sullivan.

Τρεις μέρες αργότερα, ο 19χρονος Gary Taylor σκοτώθηκε στο ίδιο σημείο, καθώς δεν μπορούσε να φρενάρει και έπεσε με το αυτοκίνητό του πάνω σε ένα δέντρο. Την επόμενη μέρα, ο Sullivan πήγε στο σημείο του δυστυχήματος συνοδευόμενος από έναν δημοσιογράφο και ανακάλυψαν στον παρακείμενο αγρό, κοντά στον δρόμο, ένα κυκλικό ίχνος πάνω στο έδαφος. Το άνοιγμα του ίχνους ήταν μήκους ενός περίπου μέτρου και είχε βάθος πέντε ιντσών.

Σ’ αυτό ακριβώς το σημείο είχα δει τη στήλη φωτός. Είμαι βέβαιος ότι ο Taylor σκοτώθηκε, επειδή είδε κι αυτός το ίδιο φαινόμενο, είπε ο Sullivan.

Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΝΕΟΛΟΓΟΣ ΠΑΤΡΩΝ”, στις 21/04/1966…

Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "ΝΕΟΛΟΓΟΣ ΠΑΤΡΩΝ", στις 21/04/1966
Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΝΕΟΛΟΓΟΣ ΠΑΤΡΩΝ”, στις 21/04/1966
0 0 ψήφοι
Αξιολόγηση άρθρου
Subscribe
Notify of
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments