Ο Ο.Η.Ε. παραδέχεται την ύπαρξη εξωγήινων…

Ο Ο.Η.Ε. παραδέχεται την ύπαρξη εξωγήινων…
3
(1)

Στις 21/06/1981 δημοσιεύθηκε ένα άρθρο στην εφημερίδα “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”, σύμφωνα με το οποίο μία ομάδα 15 επιστημόνων από τις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Σοβιετική Ένωση, τη M. Βρετανία, τη Γαλλία, την Τσεχοσλοβακία, την Πολωνία, την Ουγγαρία, την Ιαπωνία, την Ινδονησία και την Ινδία ανέλαβε να συντάξει για λογαριασμό του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών μια έκθεση, στην οποία θα περιλαμβάνονταν οι απόψεις και τα πορίσματα των ειδικών, προκειμένου να γίνουν σχετικές ανακοινώσεις και συζητήσεις για την παραδοχή ύπαρξης εξωγήινης ζωής.

Κατά τη δεύτερη διάσκεψη του Ο.Η.Ε. στη Βιέννη, τον Αύγουστο του 1982, για την εξερεύνηση και ειρηνική χρήση του Διαστήματος, οι πιο επιφανείς επιστήμονες του πλανήτη θα επισημοποιούσαν τις απόψεις τους, που έτειναν να συγκλίνουν στο γενικό πόρισμα από μέρους όλων ότι είναι αδιανόητο επιστημονικά να ισχυριζόμαστε ότι έχουμε την αποκλειστικότητα στη δημιουργία ζωής στο Σύμπαν.

Σεμπάστιαν Φον Χέρνερ (15/04/1919 - 07/01/1903)
Σεμπάστιαν Φον Χέρνερ (15/04/1919 – 07/01/1903)

Μάλιστα, ο Σεμπάστιαν Φον Χέρνερ, του Εθνικού Ραδιοαστρονομικού Παρατηρητηρίου των Ηνωμένων Πολιτειών διατράνωνε πως “ένα άστρο στα τρία εκατομμύρια άστρα μπορεί να αναπτύξει στην περιοχή του τεχνολογικό πολιτισμό, πράγμα που σημαίνει ότι στο Γαλαξία μας θα πρέπει να υπάρχουν αυτή τη στιγμή περίπου 35.000 παρόμοιοι πολιτισμοί”…

Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ", στις 21/06/1981
Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”, στις 21/06/1981

Αξιολογήστε το άρθρο

Επιλογή βαθμολογίας

Μέση βαθμολογία 3 / 5. Βαθμολογία - σύνολο αξιολογήσεων: 1

Καμία αξιολόγηση ως τώρα...

Αν βρίσκετε ενδιαφέρουσα τη θεματολογία μας...

Ακολουθήστε μας στα social media!

guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments