Εκπρόσωπος της NASA παραδέχεται την ύπαρξη ιπτάμενων δίσκων…

Εκπρόσωπος της NASA παραδέχεται την ύπαρξη ιπτάμενων δίσκων...

Στις 29 Μαρτίου του 1966, ο τεχνικός πυραύλων της NASA William Carlock δήλωσε το ακόλουθο:

“Υπάρχουν ιπτάμενοι δίσκοι και προέρχονται από άλλους κόσμους, αλλά δε γνωρίζω από ποιους…”

Και συνέχιζε, λέγοντας:

“Πάνω από διακόσια χρόνια τώρα εμφανίζονται στους ουρανούς της Γης άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα. Ένας από τους πάμπολλους αυτόπτες μάρτυρες ενός τέτοιου παράδοξου περιστατικού υπήρξα κι εγώ ο ίδιος, όταν, μαζί με έναν συνάδελφό μου, είδαμε μια παράξενη πτητική μηχανή να υπερίπταται της λίμνης Μίσιγκαν. Βέβαια, οι εμφανίσεις πύκνωσαν μετά τη ρίψη της πρώτης ατομικής βόμβας, το 1945.

Η αρχική μυστικότητα των Αμερικανών οφειλόταν στον φόβο μήπως οι ιπτάμενοι δίσκοι ήταν επιτεύγματα των Σοβιετικών στο Διάστημα. Όταν πείστηκαν τελικά ότι δεν ήταν, συνέχισαν τη μυστικοπάθεια, για να μην τρομοκρατηθεί ο πληθυσμός από την αποκάλυψη της ύπαρξης πιο εξελιγμένων από εμάς πολιτισμών στο Διάστημα.

Οι κίνδυνοι από τη μυστικότητα αυτή αυξάνονταν καθημερινώς, καθώς οι πιλότοι των αεροπλάνων αναγκάζονταν συχνά να πραγματοποιήσουν επικίνδυνους χειρισμούς, προκειμένου να αποφύγουν εν πτήσει ενδεχόμενη σύγκρουση με κάποιο άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο, εις βάρος της ασφάλειας των επιβατών τους.

Και δεν αποκλειόταν το μοιραίο ενδεχόμενο να εκληφθούν οι ιπτάμενοι δίσκοι ως επίθεση του εχθρού, με αποτέλεσμα να προκληθεί κατά λάθος ένας παγκόσμιος πυρηνικός πόλεμος”.

Εκείνες τις μέρες, άλλωστε, εκατοντάδες Καναδοί παρατήρησαν μυστηριώδη πτητικά οχήματα στον ουρανό να εκπέμπουν διάφορα φωτεινά χρώματα.

Εν τω μεταξύ, στην περιοχή Ανν Άρμπορ του Μίσιγκαν πραγματοποιούνταν εκτεταμένες έρευνες σ’ ένα σημείο, όπου λεγόταν πως είχε προσγειωθεί ιπτάμενος δίσκος. Σύμφωνα με τοπικές πληροφορίες, το σημείο εκείνο εμφάνιζε έντονη ραδιενέργεια.

Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΝΕΟΛΟΓΟΣ ΠΑΤΡΩΝ”, στις 30/03/1966…

Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "ΝΕΟΛΟΓΟΣ ΠΑΤΡΩΝ", στις 30/03/1966
Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΝΕΟΛΟΓΟΣ ΠΑΤΡΩΝ”, στις 30/03/1966
5 1 ψήφος
Αξιολόγηση άρθρου
Subscribe
Notify of
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments