Οι ιπτάμενοι δίσκοι είναι κινητά παρατηρητήρια εξωγήινων;

Οι ιπτάμενοι δίσκοι είναι κινητά παρατηρητήρια εξωγήινων;

“Οι ιπτάμενοι δίσκοι είναι στην πραγματικότητα κινητά παρατηρητήρια, από τα οποία κατοπτεύουν συστηματικά τη Γη επισκέπτες από άλλους πλανήτες και δεν είναι δημιούργημα της φαντασίας κανενός!”

Το συμπέρασμα αυτό περιεχόταν σε άρθρο του Donald Keyhoe, που είχε δημοσιευθεί στο περιοδικό “True”. Μάλιστα, ο διακεκριμένος αυτός αξιωματούχος της Αμερικανικής Ναυτικής Αεροπορίας, ο οποίος διετέλεσε Διευθυντής του Τμήματος Αεροπλοΐας του Υπουργείου Εμπορίου, ισχυριζόταν πως, από την επισταμένη παρακολούθηση της πορείας των ιπτάμενων δίσκων, συνήγαγε το συμπέρασμα ότι οι πτητικές αυτές μηχανές ήταν διαπλανητικά αεροσκάφη, τα οποία πλησίαζαν τον πλανήτη μας, με σκοπό οι επιβαίνοντές τους να προβούν σε διάφορες έρευνες και μελέτες.

Donald Keyhoe (20/06/1897 - 29/11/1988)
Donald Keyhoe (20/06/1897 – 29/11/1988)

Πάντως, εκπρόσωπος του Υπουργείου Αεροπορίας δεν επιβεβαίωνε τους ισχυρισμούς του Donald Keyhoe, ότι δηλαδή οι ιπτάμενοι δίσκοι προέρχονταν από μακρινούς πλανήτες, αλλά ούτε και τους διέψευδε.

Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΕΜΠΡΟΣ”, στις 28/12/1949…

Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "ΕΜΠΡΟΣ", στις 28/12/1949
Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΕΜΠΡΟΣ”, στις 28/12/1949
0 0 ψήφοι
Αξιολόγηση άρθρου
Subscribe
Notify of
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments