Ιπτάμενος δίσκος πάνω από το αεροδρόμιο της Λευκωσίας, το 1950…

Ιπτάμενος δίσκος πάνω από το αεροδρόμιο της Λευκωσίας, το 1950...

Στις 28 Μαρτίου του 1950, εργάτες που δούλευαν στο αεροδρόμιο της Λευκωσίας, στην Κύπρο, ανέφεραν ότι κατά τη διάρκεια εκείνης της νύχτας αντιλήφθηκαν υπεράνω του αεροδρομίου έναν ιπτάμενο δίσκο, ο οποίος είχε κατεύθυνση προς τον βορρά.

Την προηγούμενη εβδομάδα, άλλωστε, κατέφταναν παρόμοιες πληροφορίες, οι οποίες έκαναν λόγο για εμφάνιση Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενων Αντικειμένων πάνω από τη Ρόδο, τα οποία κινούνταν προς την Κύπρο.

Την ίδια μέρα, από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Αμερικανικής Αεροπορίας διαψεύστηκαν επισήμως και ρητώς οι ισχυρισμοί κάποιων ότι οι ιπτάμενοι δίσκοι ήταν πτητικές μηχανές, χρησιμοποιούμενες για μυστικά πειράματα της Αμερικανικής Αεροπορίας.

Επίσης, οι ίδιες υπηρεσίες αρνήθηκαν με κάθε τρόπο ότι οι μυστηριώδεις αυτοί ιπτάμενοι δίσκοι προέρχονταν από ενέργειες είτε των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής είτε άλλων ξένων κρατών, αφήνοντας να εννοηθεί πως προέρχονταν πιθανόν από εξωγήινα όντα.

Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ”, στις 29/03/1950…

Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ", στις 29/03/1950
Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ”, στις 29/03/1950
0 0 ψήφοι
Αξιολόγηση άρθρου
Subscribe
Notify of
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments