Βάση εξωγήινων στον πλανήτη Τιτάνα…

Βάση εξωγήινων στον πλανήτη Τιτάνα...
Μοιραστείτε το άρθρο...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Στις 22/05/1981 δημοσιεύθηκε ένα, άκρως, συνταρακτικό άρθρο στην εφημερίδα “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ” σχετικά με τα αποτελέσματα έρευνας Σοβιετικών επιστημόνων, με τα οποία συμφώνησαν και Αμερικανοί συνάδελφοί τους.

Σύμφωνα με την έρευνα, άγνωστα ακόμη στο ανθρώπινο γένος όντα, που μπορεί να είναι και εχθρικά προς αυτό, έχουν δημιουργήσει μία τεράστια βάση στο Διάστημα και συγκεκριμένα στον Τιτάνα, την γιγαντιαία Σελήνη του Κρόνου, την οποία χρησιμοποιούν ως βάση Α.Τ.Ι.Α. προκειμένου να κατασκοπεύουν τις διάφορες πτήσεις προς τη Γη!

Οι Σοβιετικοί επιστήμονες ανέφεραν ότι έχουν παρακολουθήσει εκατοντάδες τέτοιες πτήσεις Α.Τ.Ι.Α. μεταξύ της Γης και του Τιτάνα.

“Είμαι απόλυτα βέβαιος πλέον, ότι άγνωστα προς εμάς όντα, από άλλον πλανήτη, έχουν ήδη διαλέξει τον Τιτάνα ως κατασκοπευτική βάση τους”, δήλωσε ο Σοβιετικός αστρονόμος και αστροφυσικός Σεργκέϊ Μπότσχωκ.

“Χρησιμοποιώντας καινούργιες τελειοποιημένες υπολογιστικές μηχανές, έχουμε ανακαλύψει εκατοντάδες πτήσεις Α.Τ.Ι.Α. προς ένα συγκεκριμένο σημείο του Διαστήματος, την περιοχή του Κρόνου. Και επειδή γνωρίζουμε ότι η ζωή στον πλανήτη αυτόν είναι στην ουσία αδύνατη, αυτό αναγκαστικά μας κατευθύνει προς ένα άλλο συμπέρασμα: Ότι όλες αυτές οι πτήσεις έχουν σαν στόχο τους μία συγκεκριμένη τοποθεσία, που δεν πρέπει να είναι άλλη από τον Τιτάνα. Πιστεύω επίσης ότι η βάση αυτή θα πρέπει να είναι μάλλον υπόγεια και ότι με τα χρόνια έχει επεκταθεί σε μία τεράστια εγκατάσταση.”

Σύμφωνα με τον καθηγητή Μπότσχωκ, οι επιστήμονες της χώρας του έχουν συλλάβει μία παράξενη ραδιοφωνική συχνότητα που πολλές φορές προσπαθεί να ενώσει τη Γη με τον Τιτάνα.

“Εμείς οι επιστήμονες που μελετήσαμε το φαινόμενο αυτό, πιστεύουμε ότι πρόκειται για έναν ραδιοφωνικό φάρο, για έναν σηματοδότη, που εκπέμπει σήματα κατά διαστήματα, με σκοπό να διατηρεί μία σταθερή επικοινωνία με τη Γη”, δήλωσε ένας άλλος Σοβιετικός επιστήμονας που είναι και καθηγητής μαθηματικών στο Πανεπιστήμιο της Μόσχας.

Την απίστευτη αυτή ανακάλυψη την πέτυχαν οι Σοβιετικοί επιστήμονες με τη χρήση υψηλής αποδόσεως κατασκοπευτικών μηχανημάτων που βρίσκονταν σε διάφορους σταθμούς της Σοβιετικής Ενώσεως και της Ανταρκτικής. Επίσης, για αυτό τον σκοπό βοήθησαν και οι σοβιετικοί διαστημικοί δορυφόροι.

Σύμφωνα με τον καθηγητή Μπότσχωκ, οι πτήσεις των Α.Τ.Ι.Α. με προορισμό τον Κρόνο, έγιναν αντιληπτές από διάφορους τέτοιους κατασκοπευτικούς σταθμούς σε όλη την χώρα. Συγκεκριμένα, 94 τέτοιες πτήσεις εντοπίστηκαν από τον σταθμό της περιοχής Πετροτσαβόνσκ, 18 από το Πιατιγκόρσκ, 23 από το Νίτσνι Ταγκήλ, 44 από την Εσθονία και 36 από το Κίεβο.

“Έχουμε καταλήξει στο συμπέρασμα ότι οι άγνωστοι αυτοί επισκέπτες χρησιμοποιούν, όταν εγκαταλείπουν την ατμόσφαιρα της Γης, μία πολύ ισχυρή κάθετη προωθητική δύναμη. Κατόπιν, ξεφεύγουν απαρατήρητοι από τους γήινους σταθμούς, σε μια δική τους τροχιά, που τους οδηγεί κατ’ ευθείαν και από τον πιο σύντομο δρόμο προς τον Τιτάνα, όπου έχουν την μόνιμη βάση τους. Έχουμε, δε, διαπιστώσει με τις κατασκοπευτικές συσκευές μας, ότι σε κάθε τέτοια περίπτωση, τα διάφορα αυτά διαστημόπλοια που μας επισκέπτονται, ακολουθούν πάντα σταθερή πορεία προς τον Τιτάνα. Η ταχύτητα, δε, την οποία έχουν, υπερτερεί κατά πολύ της ταχύτητας των διαφόρων αεροπορικών μέσων που διαθέτουμε στη Γη. Έτσι, οι άγνωστοι αυτοί επισκέπτες μπορούν να διανύσουν την απόσταση αυτή των 795.000.000 μιλίων από τη Γη στον Τιτάνα σε πάρα πολύ μικρό χρονικό διάστημα”, καταλήγει ο καθηγητής Μπότσχωκ.

Ο Τζον Γουλφ, προγραμματιστής-επιστήμονας της NASA, παραδέχτηκε τη γνώμη των Σοβιετικών συναδέλφων του. Ανέφερε χαρακτηριστικά: “Οι άγνωστοι αυτοί επισκέπτες της Γης, είναι πολύ πιθανό να χρησιμοποιούν τον Τιτάνα ως μόνιμη βάση τους. Προσωπικά, εγώ δε μπορώ να δεχτώ ότι ο άνθρωπος είναι το μόνο πολιτισμένο στοιχείο στο Σύμπαν ολόκληρο.”

Οι ειδικοί, επίσης, επιστήμονες συμφωνούν ότι στον πλανήτη Τιτάνα, που έχει περίπου το μέγεθος του Ερμή, μπορεί να υπάρξει ζωή. Είναι ήδη γνωστό ότι έχει νερό, ένα κάποιο είδος ατμόσφαιρας, καθώς επίσης και ζωτικές ουσίες, όπως είναι η αμμωνία, το υδρογόνο και το μεθάνιο.

Αν και η επιφάνεια του Τιτάνα είναι, πιθανώς, παγωμένη, μπορεί να υπάρξει ζωή υπογείως ή ακόμη στο βυθό των ωκεανών.

“Δεν θα μου έκανε καμία απολύτως έκπληξη αν στο τέλος μαθαίναμε ότι υπήρχε ζωή ή κάποιο είδος ζωής εκεί”, δήλωσε ο ειδικός προγραμματιστής της NASA Τζέημς Όμπεργκ.

Έτσι ο Τιτάνας θα μπορούσε να είναι η πιο ιδεώδης τοποθεσία και βάση ανεφοδιασμού για τους άγνωστους επισκέπτες της Γης. Και αυτό γιατί τα διαστημόπλοια που χρησιμοποιούν για τα ταξίδια τους προς τη Γη και πιθανόν και προς άλλους πλανήτες, μπορούν να πάρουν από εκεί έτοιμη καύσιμη ύλη, όπως υποστήριξε ο γεωφυσικός Στάντον Φρήντμαν.

“Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι η καύσιμη ύλη που χρησιμοποιούν τα διαστημόπλοια αυτά περιλαμβάνει, κυρίως, ισότοπα υδρογόνου και ηλίου. Η βαρύτητα της επιφάνειας του πλανήτη αυτού είναι επίσης πολύ χαμηλή. Πράγμα που σημαίνει ότι θα μπορούσε να είναι μία ήσυχη τοποθεσία για προσγείωση και απογείωση των διαστημοπλοίων τους. Είναι, δε, θα μπορούσαμε να πούμε, η ιδεωδέστερη τοποθεσία για έναν προηγμένο πολιτισμό, όπως είναι αυτός που, οπωσδήποτε, διαθέτουν οι άγνωστοι επισκέπτες μας, για μία βάση ανεφοδιασμού. Όπως, επίσης, είναι πιθανόν οι άγνωστοι αυτοί κάτοικοι του Διαστήματος, που χρησιμοποιούν τον πλανήτη αυτό ως βάση, να ζουν κυρίως κάτω από το έδαφος ή σε σπηλιές, αφού η θερμοκρασία της επιφάνειας είναι πάρα πολύ χαμηλή. Αυτό, όμως, δεν θα μπορούσε να είναι και απόλυτο, εφ’ όσον δεν ξέρουμε τίποτα για τα άγνωστα αυτά όντα που μας επισκέπτονται τακτικά. Πιθανόν, να μπορούν να ζουν και σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες ή ακόμη να έχουν επιλύσει με διάφορα τεχνικά μέσα το πρόβλημα αυτό”, καταλήγει ο Φρήντμαν.

Η ελπίδα να λυθεί αυτό το μυστήριο, στηριζόταν στην αποστολή του Pioneer II τον Σεπτέμβριο του 1979. Ένας παράξενος, όμως, θόρυβος σαν κάποιος να παρέμβαλλε παράσιτα, κατέστρεψε τις περισσότερες ραδιομεταδόσεις προς τη Γη.

Ο καθηγητής Μπότσχωκ ισχυρίστηκε ότι οι παρεμβολές αυτές δεν ήταν τυχαίες, αλλά προέρχονταν από την βάση του πλανήτη Τιτάνα, με σκοπό να μην μάθουμε ακόμα τίποτα σχετικά με τους κατοίκους του.

“Οι κάτοικοι αυτοί έρχονται, φυσικά, από κάποιον άλλον πλανήτη του Γαλαξία μας. Πιστεύω, επίσης, ότι ο πλανήτης αυτός προηγείται στην τεχνολογία, σε σχέση με εμάς, τουλάχιστον 60 χρόνια. Είναι, δε, πολύ πιθανό η ζωή εκεί να μοιάζει αρκετά με τη δική μας. Οι κάτοικοι αυτού του πλανήτη θα πρέπει να είναι αρκετά “ανθρώπινοι” στην εμφάνιση. Είμαι επίσης της γνώμης ότι ενδιαφέρονται πραγματικά για εμάς, αλλά πιθανόν να μην είναι ακόμη έτοιμοι να επικοινωνήσουν μαζί μας.”

Και ο Φρήντμαν, επίσης, συμφώνησε με τις παραπάνω απόψεις, τονίζοντας ιδιαίτερα το γεγονός ότι όλες οι περιγραφές παρουσιάζουν τους επισκέπτες αυτούς αρκετά “ανθρώπινους”.

Η Σοβιετική Ακαδημία Επιστημών, ενώ αρχικά αγνοούσε τις περιπτώσεις αυτές των επισκέψεων των αγνώστων κατοίκων του Διαστήματος στη Γη, στη συνέχεια παρότρυνε τους πολίτες να αναφέρουν οποιαδήποτε περίπτωση Α.Τ.Ι.Α. υπέπιπτε στην αντίληψή τους.

Ο διακεκριμένος Σοβιετικός επιστήμονας του Διαστήματος Βλαντιμίρ Αζχάζχα, ο οποίος διορίστηκε επικεφαλής του τμήματος των Σοβιετικών επιστημόνων που ασχολούνταν με τις διάφορες υποθέσεις Α.Τ.Ι.Α., συμφώνησε με την άποψη του καθηγητή Μπότσχωκ, ότι δηλαδή οι επισκέπτες αυτοί έρχονται από κάποια υπόγεια βάση του πλανήτη Τιτάνα. Καθοδηγούνται, δε, στα ταξίδια τους από κάποιο φωτεινό σήμα, η τοποθεσία του οποίου δεν έχει ανακαλυφθεί ακόμα.

Και ο καθηγητής Μοντέηθ, φυσικός-μηχανικός που εργαζόταν στα μυστικά προγράμματα των εργαστηρίων του Νέου Μεξικού, παραδέχτηκε ότι ο Τιτάνας πιθανόν να χρησιμοποιείται ως βάση, γιατί είναι η πλέον ιδεώδης τοποθεσία για να μελετήσουν το ηλιακό μας σύστημα…

Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ", στις 22/05/1981
Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”, στις 22/05/1981

Σχετικά άρθρα

Ήταν άραγε το Άστρο της Βηθλεέμ ο Κομήτης του Χάλλεϋ; Η μελέτη των επανεμφανίσεων του Κομήτη του Χάλλεϋ αποδείκνυε ότι ο κομήτης αυτός...προφανώς να εμφανίστηκε την εποχή ακριβώς και στο σημείο, που αναφερόταν στο...Ευαγγέλιο. Από το 87 π.Χ. μέχρι το 1919 μ.Χ...
Υπάρχουν εξωγήινοι δορυφόροι γύρω από τη Σελήνη; Ο διακεκριμένος επιστήμονας εξέφραζε την άποψη ότι ήταν πολύ πιθανό οι κάτοικοι...άλλων πλανητών να είχαν αποστείλει δορυφόρους γύρω από τη Σελήνη...
Καταδίωξη στολίσκου μαχητικών αεροσκαφών από Α.Τ.Ι.Α., το 1957… Το "αντικείμενο" διατηρούσε σταθερό ύψος πάνω από τον στολίσκο των πορτογαλικών...αεροσκαφών. Όταν ο Φερρέιρα διέταξε αλλαγή πορείας και κατεύθυνση προς την...Κόρδοβα και τον Τάγο, διαπίστωσε ότι το μυστηριώδες ιπτάμενο αντικείμενο...παρακολουθούσε τον στολίσκο...
Συνάντηση με θηλυκά εξωγήινα όντα στη Γαλλία, το 1954… Κατά τα λεγόμενά του, οι δύο αυτές μυστηριώδεις γυναίκες, οι οποίες επέβαιναν σε...ιπτάμενο δίσκο, είχαν ύψος 1,70 μέτρα, έφεραν δερμάτινα κράνη και γάντια και ήταν...πανέμορφες...
Σύγκρουση αεροπλάνου με ιπτάμενο δίσκο; Κατά το παρελθόν και άλλα αεροπλάνα της ίδιας εταιρίας κινδύνευσαν, όταν οι...πιλότοι τους αντιλήφθηκαν άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα να πετούν κοντά τους...
Μυστηριώδες αντικείμενο στην πλώρη πλοίου… Ένα μυστηριώδες, αθόρυβο αντικείμενο έκανε την εμφάνισή του ξαφνικά στην πλώρη...του σκάφους...
Καταδίωξη Α.Τ.Ι.Α. στην Πενσυλβάνια το 1966… Περίπου 100 Αμερικανοί είδαν με τα ίδια τους τα μάτια έναν ιπτάμενο δίσκο, την...άνοιξη του 1966, στην Πενσυλβάνια, πάνω από την πρωτεύουσα της συγκεκριμένης...πολιτείας, που είναι το Pittsburgh...
Το περιστατικό της Ανεμωτιάς… ...ένα φωτεινό αντικείμενο καλυμμένο με φλόγες, το οποίο άφηνε πίσω του μία ουρά...έντονου γαλάζιου χρώματος...
Άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα πάνω από Αμερικανική στρατιωτική βάση… ...υπολόγισαν ότι η ταχύτητά τους έφτανε τα πέντε χιλιάδες μίλια την ώρα...
Παρακολούθηση επιβατικής πτήσης από 3 Α.Τ.Ι.Α.,το 1959… Κατέθεσε ότι κατά τη συνήθη διαδρομή του, ο ίδιος, το πλήρωμά του και όλοι οι...επιβάτες της πτήσης, επί σαράντα πέντε ολόκληρα λεπτά παρατηρούσαν...
Μοιραστείτε το άρθρο...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Σχολιάστε το άρθρο

avatar

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.