Βάση εξωγήινων στον πλανήτη Τιτάνα…

Βάση εξωγήινων στον πλανήτη Τιτάνα...
Μοιραστείτε το άρθρο...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Στις 22/05/1981 δημοσιεύθηκε ένα, άκρως, συνταρακτικό άρθρο στην εφημερίδα “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ” σχετικά με τα αποτελέσματα έρευνας Σοβιετικών επιστημόνων, με τα οποία συμφώνησαν και Αμερικανοί συνάδελφοί τους.

Σύμφωνα με την έρευνα, άγνωστα ακόμη στο ανθρώπινο γένος όντα, που μπορεί να είναι και εχθρικά προς αυτό, έχουν δημιουργήσει μία τεράστια βάση στο Διάστημα και συγκεκριμένα στον Τιτάνα, την γιγαντιαία Σελήνη του Κρόνου, την οποία χρησιμοποιούν ως βάση Α.Τ.Ι.Α. προκειμένου να κατασκοπεύουν τις διάφορες πτήσεις προς τη Γη!

Οι Σοβιετικοί επιστήμονες ανέφεραν ότι έχουν παρακολουθήσει εκατοντάδες τέτοιες πτήσεις Α.Τ.Ι.Α. μεταξύ της Γης και του Τιτάνα.

“Είμαι απόλυτα βέβαιος πλέον, ότι άγνωστα προς εμάς όντα, από άλλον πλανήτη, έχουν ήδη διαλέξει τον Τιτάνα ως κατασκοπευτική βάση τους”, δήλωσε ο Σοβιετικός αστρονόμος και αστροφυσικός Σεργκέϊ Μπότσχωκ.

“Χρησιμοποιώντας καινούργιες τελειοποιημένες υπολογιστικές μηχανές, έχουμε ανακαλύψει εκατοντάδες πτήσεις Α.Τ.Ι.Α. προς ένα συγκεκριμένο σημείο του Διαστήματος, την περιοχή του Κρόνου. Και επειδή γνωρίζουμε ότι η ζωή στον πλανήτη αυτόν είναι στην ουσία αδύνατη, αυτό αναγκαστικά μας κατευθύνει προς ένα άλλο συμπέρασμα: Ότι όλες αυτές οι πτήσεις έχουν σαν στόχο τους μία συγκεκριμένη τοποθεσία, που δεν πρέπει να είναι άλλη από τον Τιτάνα. Πιστεύω επίσης ότι η βάση αυτή θα πρέπει να είναι μάλλον υπόγεια και ότι με τα χρόνια έχει επεκταθεί σε μία τεράστια εγκατάσταση.”

Σύμφωνα με τον καθηγητή Μπότσχωκ, οι επιστήμονες της χώρας του έχουν συλλάβει μία παράξενη ραδιοφωνική συχνότητα που πολλές φορές προσπαθεί να ενώσει τη Γη με τον Τιτάνα.

“Εμείς οι επιστήμονες που μελετήσαμε το φαινόμενο αυτό, πιστεύουμε ότι πρόκειται για έναν ραδιοφωνικό φάρο, για έναν σηματοδότη, που εκπέμπει σήματα κατά διαστήματα, με σκοπό να διατηρεί μία σταθερή επικοινωνία με τη Γη”, δήλωσε ένας άλλος Σοβιετικός επιστήμονας που είναι και καθηγητής μαθηματικών στο Πανεπιστήμιο της Μόσχας.

Την απίστευτη αυτή ανακάλυψη την πέτυχαν οι Σοβιετικοί επιστήμονες με τη χρήση υψηλής αποδόσεως κατασκοπευτικών μηχανημάτων που βρίσκονταν σε διάφορους σταθμούς της Σοβιετικής Ενώσεως και της Ανταρκτικής. Επίσης, για αυτό τον σκοπό βοήθησαν και οι σοβιετικοί διαστημικοί δορυφόροι.

Σύμφωνα με τον καθηγητή Μπότσχωκ, οι πτήσεις των Α.Τ.Ι.Α. με προορισμό τον Κρόνο, έγιναν αντιληπτές από διάφορους τέτοιους κατασκοπευτικούς σταθμούς σε όλη την χώρα. Συγκεκριμένα, 94 τέτοιες πτήσεις εντοπίστηκαν από τον σταθμό της περιοχής Πετροτσαβόνσκ, 18 από το Πιατιγκόρσκ, 23 από το Νίτσνι Ταγκήλ, 44 από την Εσθονία και 36 από το Κίεβο.

“Έχουμε καταλήξει στο συμπέρασμα ότι οι άγνωστοι αυτοί επισκέπτες χρησιμοποιούν, όταν εγκαταλείπουν την ατμόσφαιρα της Γης, μία πολύ ισχυρή κάθετη προωθητική δύναμη. Κατόπιν, ξεφεύγουν απαρατήρητοι από τους γήινους σταθμούς, σε μια δική τους τροχιά, που τους οδηγεί κατ’ ευθείαν και από τον πιο σύντομο δρόμο προς τον Τιτάνα, όπου έχουν την μόνιμη βάση τους. Έχουμε, δε, διαπιστώσει με τις κατασκοπευτικές συσκευές μας, ότι σε κάθε τέτοια περίπτωση, τα διάφορα αυτά διαστημόπλοια που μας επισκέπτονται, ακολουθούν πάντα σταθερή πορεία προς τον Τιτάνα. Η ταχύτητα, δε, την οποία έχουν, υπερτερεί κατά πολύ της ταχύτητας των διαφόρων αεροπορικών μέσων που διαθέτουμε στη Γη. Έτσι, οι άγνωστοι αυτοί επισκέπτες μπορούν να διανύσουν την απόσταση αυτή των 795.000.000 μιλίων από τη Γη στον Τιτάνα σε πάρα πολύ μικρό χρονικό διάστημα”, καταλήγει ο καθηγητής Μπότσχωκ.

Ο Τζον Γουλφ, προγραμματιστής-επιστήμονας της NASA, παραδέχτηκε τη γνώμη των Σοβιετικών συναδέλφων του. Ανέφερε χαρακτηριστικά: “Οι άγνωστοι αυτοί επισκέπτες της Γης, είναι πολύ πιθανό να χρησιμοποιούν τον Τιτάνα ως μόνιμη βάση τους. Προσωπικά, εγώ δε μπορώ να δεχτώ ότι ο άνθρωπος είναι το μόνο πολιτισμένο στοιχείο στο Σύμπαν ολόκληρο.”

Οι ειδικοί, επίσης, επιστήμονες συμφωνούν ότι στον πλανήτη Τιτάνα, που έχει περίπου το μέγεθος του Ερμή, μπορεί να υπάρξει ζωή. Είναι ήδη γνωστό ότι έχει νερό, ένα κάποιο είδος ατμόσφαιρας, καθώς επίσης και ζωτικές ουσίες, όπως είναι η αμμωνία, το υδρογόνο και το μεθάνιο.

Αν και η επιφάνεια του Τιτάνα είναι, πιθανώς, παγωμένη, μπορεί να υπάρξει ζωή υπογείως ή ακόμη στο βυθό των ωκεανών.

“Δεν θα μου έκανε καμία απολύτως έκπληξη αν στο τέλος μαθαίναμε ότι υπήρχε ζωή ή κάποιο είδος ζωής εκεί”, δήλωσε ο ειδικός προγραμματιστής της NASA Τζέημς Όμπεργκ.

Έτσι ο Τιτάνας θα μπορούσε να είναι η πιο ιδεώδης τοποθεσία και βάση ανεφοδιασμού για τους άγνωστους επισκέπτες της Γης. Και αυτό γιατί τα διαστημόπλοια που χρησιμοποιούν για τα ταξίδια τους προς τη Γη και πιθανόν και προς άλλους πλανήτες, μπορούν να πάρουν από εκεί έτοιμη καύσιμη ύλη, όπως υποστήριξε ο γεωφυσικός Στάντον Φρήντμαν.

“Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι η καύσιμη ύλη που χρησιμοποιούν τα διαστημόπλοια αυτά περιλαμβάνει, κυρίως, ισότοπα υδρογόνου και ηλίου. Η βαρύτητα της επιφάνειας του πλανήτη αυτού είναι επίσης πολύ χαμηλή. Πράγμα που σημαίνει ότι θα μπορούσε να είναι μία ήσυχη τοποθεσία για προσγείωση και απογείωση των διαστημοπλοίων τους. Είναι, δε, θα μπορούσαμε να πούμε, η ιδεωδέστερη τοποθεσία για έναν προηγμένο πολιτισμό, όπως είναι αυτός που, οπωσδήποτε, διαθέτουν οι άγνωστοι επισκέπτες μας, για μία βάση ανεφοδιασμού. Όπως, επίσης, είναι πιθανόν οι άγνωστοι αυτοί κάτοικοι του Διαστήματος, που χρησιμοποιούν τον πλανήτη αυτό ως βάση, να ζουν κυρίως κάτω από το έδαφος ή σε σπηλιές, αφού η θερμοκρασία της επιφάνειας είναι πάρα πολύ χαμηλή. Αυτό, όμως, δεν θα μπορούσε να είναι και απόλυτο, εφ’ όσον δεν ξέρουμε τίποτα για τα άγνωστα αυτά όντα που μας επισκέπτονται τακτικά. Πιθανόν, να μπορούν να ζουν και σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες ή ακόμη να έχουν επιλύσει με διάφορα τεχνικά μέσα το πρόβλημα αυτό”, καταλήγει ο Φρήντμαν.

Η ελπίδα να λυθεί αυτό το μυστήριο, στηριζόταν στην αποστολή του Pioneer II τον Σεπτέμβριο του 1979. Ένας παράξενος, όμως, θόρυβος σαν κάποιος να παρέμβαλλε παράσιτα, κατέστρεψε τις περισσότερες ραδιομεταδόσεις προς τη Γη.

Ο καθηγητής Μπότσχωκ ισχυρίστηκε ότι οι παρεμβολές αυτές δεν ήταν τυχαίες, αλλά προέρχονταν από την βάση του πλανήτη Τιτάνα, με σκοπό να μην μάθουμε ακόμα τίποτα σχετικά με τους κατοίκους του.

“Οι κάτοικοι αυτοί έρχονται, φυσικά, από κάποιον άλλον πλανήτη του Γαλαξία μας. Πιστεύω, επίσης, ότι ο πλανήτης αυτός προηγείται στην τεχνολογία, σε σχέση με εμάς, τουλάχιστον 60 χρόνια. Είναι, δε, πολύ πιθανό η ζωή εκεί να μοιάζει αρκετά με τη δική μας. Οι κάτοικοι αυτού του πλανήτη θα πρέπει να είναι αρκετά “ανθρώπινοι” στην εμφάνιση. Είμαι επίσης της γνώμης ότι ενδιαφέρονται πραγματικά για εμάς, αλλά πιθανόν να μην είναι ακόμη έτοιμοι να επικοινωνήσουν μαζί μας.”

Και ο Φρήντμαν, επίσης, συμφώνησε με τις παραπάνω απόψεις, τονίζοντας ιδιαίτερα το γεγονός ότι όλες οι περιγραφές παρουσιάζουν τους επισκέπτες αυτούς αρκετά “ανθρώπινους”.

Η Σοβιετική Ακαδημία Επιστημών, ενώ αρχικά αγνοούσε τις περιπτώσεις αυτές των επισκέψεων των αγνώστων κατοίκων του Διαστήματος στη Γη, στη συνέχεια παρότρυνε τους πολίτες να αναφέρουν οποιαδήποτε περίπτωση Α.Τ.Ι.Α. υπέπιπτε στην αντίληψή τους.

Ο διακεκριμένος Σοβιετικός επιστήμονας του Διαστήματος Βλαντιμίρ Αζχάζχα, ο οποίος διορίστηκε επικεφαλής του τμήματος των Σοβιετικών επιστημόνων που ασχολούνταν με τις διάφορες υποθέσεις Α.Τ.Ι.Α., συμφώνησε με την άποψη του καθηγητή Μπότσχωκ, ότι δηλαδή οι επισκέπτες αυτοί έρχονται από κάποια υπόγεια βάση του πλανήτη Τιτάνα. Καθοδηγούνται, δε, στα ταξίδια τους από κάποιο φωτεινό σήμα, η τοποθεσία του οποίου δεν έχει ανακαλυφθεί ακόμα.

Και ο καθηγητής Μοντέηθ, φυσικός-μηχανικός που εργαζόταν στα μυστικά προγράμματα των εργαστηρίων του Νέου Μεξικού, παραδέχτηκε ότι ο Τιτάνας πιθανόν να χρησιμοποιείται ως βάση, γιατί είναι η πλέον ιδεώδης τοποθεσία για να μελετήσουν το ηλιακό μας σύστημα…

Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ", στις 22/05/1981
Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”, στις 22/05/1981

Σχετικά άρθρα

Ο Αδάμ και η Εύα έφτασαν στη Γη με διαστημόπλοιο; Δεν ήταν λίγοι οι επιστήμονες, που μοιράζονταν την ίδια άποψη με τον Ριβάλτα. Ο πιο...γνωστός ανάμεσά τους, ο Σοβιετικός αστρονόμος και αστροφυσικός, Iosif Shklovsky...
“Βροχή” μικρών Α.Τ.Ι.Α. στο Κεντ… Το μηχάνημα αυτό ήταν κατασκευασμένο από σειρές γυαλιού και περιείχε ένα...μυστηριώδες υγρό...
Εμφάνιση Α.Τ.Ι.Α. στην Ισπανία το 1863… Ένα είδος φωτεινού δίσκου κόκκινου χρώματος, με δακτύλιο φωτιάς φάνηκε στον...ουρανό της Μαδρίτης και ερχόταν από τα ανατολικά. Αρχικά, θεωρήθηκε ότι επρόκειτο...για κομήτη...
Α.Τ.Ι.Α. πάνω από την Κομοτηνή… ...το άγνωστο αντικείμενο που ακολουθούσε πορεία με κατεύθυνση από το νότο προς το...βορρά...
Ενδείξεις ηφαιστειακής δραστηριότητας στη Σελήνη… Ο Νικολάι Κόζυρεφ θεωρούσε ότι η ηφαιστειακή δραστηριότητα στη Σελήνη ήταν...εξαιρετικά έντονη και έμενε να συλλεγούν στοιχεία του φαινομένου αυτού....
Ιπτάμενος δίσκος πάνω από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το 1981… Στις 24 Μαρτίου του 1981, μυστηριώδες ιπτάμενο αντικείμενο έκανε την εμφάνισή του...επανειλημμένως στον εναέριο χώρο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων...
Μία αλλόκοτη συνάντηση… Στη συνέχεια, ο άγνωστος επιβιβάστηκε σε μία μηχανή που είχε σχήμα "μεγάλου...πούρου", η οποία δεν είχε φώτα και ήταν μήκους περίπου τεσσάρων μέτρων...
Ρίψεις από τον ουρανό… Τον ίδιο μήνα, το Υπουργείο Εσωτερικών ανακοίνωσε ότι ένα "αεροπλάνο" αγνώστου...εθνικότητας, το οποίο πετούσε πάνω από τη Μυτιλήνη, έριξε πλήθος μπαλονιών από...νάϋλον...
Το μαζικό κύμα εμφανίσεων Α.Τ.Ι.Α. τον Μάρτιο του 1950… Στα τέλη Μαρτίου του 1950, ένα μαζικό κύμα εμφάνισης άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενων...αντικειμένων, ιδιαιτέρως στην περιοχή της Μεσογείου, απασχόλησε εντόνως τα...διεθνή μέσα μαζικής ενημέρωσης...
Το περιστατικό της Σούβα, το 1956… Στις 10 Αυγούστου του 1956, οι κάτοικοι της Σούβα, πρωτεύουσας των νήσων Φίτζι,...αγγλικής αποικίας στον Ειρηνικό Ωκεανό, έγιναν αυτόπτες μάρτυρες...
Μοιραστείτε το άρθρο...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Σχολιάστε το άρθρο

avatar

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.