Η μυστηριώδης θεραπευτική δύναμη των χεριών της Imelda…

Η μυστηριώδης θεραπευτική δύναμη των χεριών της Imelda...
0
(0)

Το 1938, οι ιατροί στην Ιταλία συνδιαλέγονταν και προβληματίζονταν, καθώς δε γνώριζαν πού να αποδώσουν τη μυστηριώδη θεραπευτική δύναμη των χεριών μιας απλοϊκής γυναίκας.

Η 40χρονη γυναίκα με το μοναδικό αυτό χάρισμα ονομαζόταν Imelda Tomasini, ήταν σύζυγος ενός εμπόρου από τη Μπολόνια και μητέρα δύο παιδιών.

Την ιδιότητά της αυτή την αγνοούσε και η ίδια, μέχρι την ημέρα που, ενώ ταξίδευε με τον σιδηρόδρομο, δίπλα της καθόταν μια άλλη γυναίκα, η οποία σφάδαζε από οξείς πόνους του δεξιού ποδιού της, έπειτα από μια βαριά αγκύλωση, την οποία δεν μπορούσαν να θεραπεύσουν οι ιατροί της.

Η Imelda Tomasini, δίχως να γνωρίζει το γιατί, από μια απλή παρόρμηση, άπλωσε στοργικά τα χέρια της και άγγιξε το πονεμένο πόδι της συνταξιδιώτισσας. Ευθύς, οι πόνοι υποχώρησαν και η γυναίκα απαλλάχτηκε δια παντός από το ανυπόφορο άλγος.

Έκτοτε, η μυστηριώδης θεραπευτική δύναμη των χεριών της Imelda Tomasini ήταν η αιτία να λυτρωθούν από τον πόνο εκατοντάδες άνθρωποι σε όλη την Ιταλία.

Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΕΘΝΟΣ”, στις 10/07/1938…

Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "ΕΘΝΟΣ", στις 10/07/1938
Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΕΘΝΟΣ”, στις 10/07/1938

Αξιολογήστε το άρθρο

Επιλογή βαθμολογίας

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Βαθμολογία - σύνολο αξιολογήσεων: 0

Καμία αξιολόγηση ως τώρα...

Αν βρίσκετε ενδιαφέρουσα τη θεματολογία μας...

Ακολουθήστε μας στα social media!

guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments