Εμφάνιση ιπτάμενου δίσκου για τρεις συνεχείς νύχτες σε χωριό της Αργεντινής, το 1965…

Εμφάνιση ιπτάμενου δίσκου για τρεις συνεχείς νύχτες σε χωριό της Αργεντινής, το 1965…

Στις 10 Αυγούστου του 1965, ένα Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενο Αντικείμενο εμφανιζόταν για τρεις κατά σειρά νύχτες πάνω από το ορεινό χωριό Los Polvorines της Αργεντινής.

Μάλιστα, οι κάτοικοι του χωριού δήλωσαν ότι ο μυστηριώδης ιπτάμενος δίσκος εμφανιζόταν κάθε βράδυ στις 11:00 ακριβώς και ίπτατο για μερικά λεπτά πάνω από το βουνό, δίνοντάς τους την αίσθηση ότι εκτελούσε κάποιου είδους ανιχνευτική αποστολή.

Εκείνη τη χρονική περίοδο, άλλωστε, είχαν θεαθεί πολλοί ιπτάμενοι δίσκοι στη Λατινική Αμερική, κορυφώνοντας την αγωνία των ανθρώπων και δημιουργώντας ένα αίσθημα ανασφάλειας.

Μια διάσημη Αργεντινή αστρολόγος, ονομαζόμενη Ντοροτέα ντε Γκαρίντο, άδραξε την ευκαιρία να επωφεληθεί από τον φόβο των συμπολιτών της. Προέβλεψε, λοιπόν, ότι μέχρι το τέλος της χρονιάς θα γινόταν μαζική εισβολή ιπτάμενων δίσκων στη Γη. Όπερ και… δεν εγένετο.

Πάντως, η εμφάνιση ιπτάμενου δίσκου, για τρεις κατά σειρά νύχτες στο ορεινό χωριό της Αργεντινής, έδωσε λαβή για πλήθος συζητήσεων και προβληματισμών.

Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ”, στις 11/08/1965…

Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ", στις 11/08/1965
Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ”, στις 11/08/1965
0 0 ψήφοι
Αξιολόγηση άρθρου
Subscribe
Notify of
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments