Προσγείωση ιπτάμενου δίσκου στην Αυστραλία, το 1965…

Προσγείωση ιπτάμενου δίσκου στην Αυστραλία, το 1965...

Στα τέλη Ιουλίου του 1965, τα μέλη μιας οικογένειας στην Αυστραλία, ονόματι Μακ Λίντοχ, σηκώθηκαν μες στη νύχτα από τον ύπνο τους, εξαιτίας των σκυλιών, που δε σταματούσαν να αλυχτούν.

Βγήκαν έξω, για να τα ησυχάσουν και είδαν κατάπληκτοι, όπως κατέθεσαν κατόπιν στην Αστυνομία, έναν ιπτάμενο δίσκο να ίπταται πάνω από την αυλή τους.

Ο ιπτάμενος δίσκος είχε προσγειωθεί στον κήπο και έφερε τρεις ράβδους, οι οποίες εξήλθαν από αυτόν, μια στο πρόσθιο τμήμα και δύο στο οπίσθιο, πάνω στις οποίες στηριζόταν.

Το μυστηριώδες αντικείμενο παρέμεινε σε αυτή τη θέση για περίπου δεκαπέντε λεπτά και ακολούθως, απογειώθηκε και εξαφανίστηκε με μεγάλη ταχύτητα.

Αργότερα, όπως έγινε γνωστό, τα δύο παιδιά της οικογένειας Μακ Λίντοχ, ηλικίας 12 και 10 ετών, είχαν δει κατά τη διάρκεια της ημέρας, το παράδοξο αντικείμενο, αλλά αποφάσισαν να το κρατήσουν μυστικό.

Η προσγείωση του ιπτάμενου δίσκου σημειώθηκε στην περιοχή της Νέας Νοτίου Ουαλίας και σε απόσταση πέντε μόλις μιλίων από ένα τεράστιο ραντάρ.

Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”, στις 01/08/1965…

Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ", στις 01/08/1965
Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”, στις 01/08/1965
0 0 ψήφοι
Αξιολόγηση άρθρου
Subscribe
Notify of
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments