Εμφάνιση ιπτάμενου δίσκου στο αεροδρόμιο του Μιλάνου, το 1978…

Εμφάνιση ιπτάμενου δίσκου στο αεροδρόμιο του Μιλάνου, το 1978…

Στις 3 Μαΐου του 1978, ένα μυστηριώδες ιπτάμενο αντικείμενο επισημάνθηκε από τον Πύργο Ελέγχου του αεροδρομίου του Μιλάνου, καθώς και από πολλούς αυτόπτες μάρτυρες.

Συγκεκριμένα, η φωτεινή πτητική μηχανή πετούσε οριζόντια προς το έδαφος. Στην αρχή, εθεάθη από έναν Αστυνομικό και κατόπιν, επισημάνθηκε και από τον Πύργο Ελέγχου του αεροδρομίου του Μιλάνου. Το Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενο Αντικείμενο πετούσε με μεγάλη ταχύτητα, χωρίς, όμως, να εμφανίζεται το στίγμα του στις οθόνες του ραντάρ.

Οι εργαζόμενοι στον Πύργο Ελέγχου πίστεψαν αρχικά ότι επρόκειτο για ένα αεροσκάφος, που με αναμμένα τα φώτα του, ετοιμαζόταν να προσγειωθεί. Αλλά, ο ιπτάμενος δίσκος άλλαξε ξαφνικά πορεία και κατευθύνθηκε προς το κέντρο της ιταλικής αυτής πόλης του βορρά, όπου, μάλιστα, για μια στιγμή, σταμάτησε μπροστά στην κορυφή του ουρανοξύστη της εταιρίας “Pirelli” και στη συνέχεια, εξαφανίστηκε στον ορίζοντα με κατεύθυνση βόρεια.

Αυτή η εμφάνιση ιπτάμενου δίσκου στο αεροδρόμιο του Μιλάνου θορύβησε ιδιαιτέρως τις Αρχές της Ιταλίας και αναστάτωσε την κοινή γνώμη.

Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”, στις 04/05/1978…

Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ", στις 04/05/1978
Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”, στις 04/05/1978
5 1 ψήφος
Αξιολόγηση άρθρου
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments