Οι έρευνες του Δρ. Πρόνιν για τον “Χιονάνθρωπο των Ιμαλαΐων”…

Οι έρευνες του Δρ. Πρόνιν για τον "Χιονάνθρωπο των Ιμαλαΐων"...

Ο Δρ. Αλεξάντερ Πρόνιν, καθηγητής του Πανεπιστημίου του Λένινγκραντ, προέβη σε σημαντικές ανακοινώσεις σχετικά με το μυστηριώδες πλάσμα που είναι γνωστό ως ο “Χιονάνθρωπος των Ιμαλαΐων”, τον Φεβρουάριο του 1958.

Σύμφωνα με τον Σοβιετικό επιστήμονα, το πλάσμα εντοπίστηκε δύο φορές σε διάστημα τριών ημερών στο οροπέδιο του Παμίρ.

Την πρώτη φορά, ο καθηγητής Πρόνιν είδε το πλάσμα σε μία κοιλάδα, να στέκεται ακίνητο δίπλα σε ένα βράχο. Το σώμα του ήταν σκεπασμένο από κοκκινωπές τρίχες. Τα χέρια του ήταν μεγάλου μήκους και έφταναν μέχρι το έδαφος.

Έπειτα από τρεις ημέρες, ο ίδιος ο Δρ. Πρόνιν το ξαναείδε στην ίδια ακριβώς θέση. Εκείνη τη φορά περπατούσε με τα δύο του πόδια. Ο καθηγητής το φώναξε και του έκανε νεύματα με τα χέρια του, αλλά το μυστηριώδες πλάσμα εξαφανίστηκε, τρέχοντας να κρυφτεί σε μια σχισμή.

Η άποψη που διατυπώθηκε για τη φύση του αγνώστου αυτού πλάσματος, ήταν ότι επρόκειτο περί ενός ανθρωποειδούς όντος, δηλαδή ενός είδους πρωτόγονου ανθρώπου μίας άγνωστης φυλής και όχι περί αρκούδας ή πιθήκου, όπως πολλοί μέχρι τότε νόμιζαν.

Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΝΕΟΛΟΓΟΣ ΠΑΤΡΩΝ”, στις 18/02/1958…

Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "ΝΕΟΛΟΓΟΣ ΠΑΤΡΩΝ", στις 18/02/1958
Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΝΕΟΛΟΓΟΣ ΠΑΤΡΩΝ”, στις 18/02/1958
0 0 ψήφοι
Αξιολόγηση άρθρου
Subscribe
Notify of
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments