«Να προσέχετε τα σήματα των πλανητών»…

Μοιραστείτε το άρθρο...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Το καλοκαίρι του 1960, ο Καθηγητής του Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου του Stanford, Δρ. Ronald Bracewell, απήυθυνε έκκληση προς τις χιλιάδες των αμερικανών ερασιτεχνών ραδιοασυρματιστών.

Ο Δρ. Bracewell εφιστούσε την προσοχή των ερασιτεχνών ραδιοασυρματιστών και τους προέτρεπε να προσέχουν, μήπως επιτύχουν να συλλάβουν ραδιοσήματα, προερχόμενα από όντα που ζουν σε άλλους πλανήτες.

Ο Αμερικανός Καθηγητής, στην έκκλησή του, η οποία δημοσιεύθηκε σε όλα τα περιοδικά ραδιοτηλεγραφίας των Ηνωμένων Πολιτειών, τόνιζε τα εξής:

Ronald Newbold Bracewell (22/07/1921 - 12/08/2007)
Ronald Newbold Bracewell (22/07/1921 – 12/08/2007)

«Το ότι υπάρχουν σε άλλους πλανήτες λογικά όντα, τα οποία πιθανώς να έχουν περισσότερο εξελιγμένο πολιτισμό από τον δικό μας, δεν πρέπει σήμερα να υπάρχει οιαδήποτε αμφιβολία. Είμαι πεπεισμένος ότι τα όντα αυτά προσπαθούν να έρθουν σε επαφή μαζί μας, μέσω των ερτζιανών κυμάτων».

«Καθήκον των ερασιτεχνών είναι να παρακολουθούν τα παράξενα σήματα, που ακούγονται συνήθως σε διάφορα κύματα. Πιθανώς ο πρώτος άνθρωπος της Γης, που θα κατορθώσει να έρθει σε επαφή με όντα από άλλους πλανήτες, να είναι ερασιτέχνης ραδιοασυρματιστής».

Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ», στις 08/07/1960…

Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ", στις 08/07/1960
Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ», στις 08/07/1960

Αξιολογήστε το άρθρο

Επιλογή βαθμολογίας

Μέση βαθμολογία / 5. Βαθμολογία - σύνολο αξιολογήσεων:

Μοιραστείτε το άρθρο...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Σχολιάστε το άρθρο

avatar

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.