Τα τηλεπαθητικά πειράματα του Δρ. Mansfield Robinson για τον Άρη, το 1933…

Τα τηλεπαθητικά πειράματα του Δρ. Mansfield Robinson για τον Άρη, το 1933...

Τον Ιούνιο του 1933, ο Λονδρέζος δικηγόρος Δρ. Mansfield Robinson, ο οποίος είχε αφοσιωθεί στη μελέτη του πλανήτη Άρη και είχε απασχολήσει την κοινή γνώμη κατά το παρελθόν με τα πειράματα που διεξήγαγε, προκειμένου να επικοινωνήσει με τους κατοίκους του Κόκκινου Πλανήτη, ερχόταν και πάλι στην επικαιρότητα, αυτή τη φορά με την ενασχόλησή του με τον Πνευματισμό.

Mansfield Robinson (1865 - 1940)
Mansfield Robinson (1865 – 1940)

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, μέσω της τηλεπάθειας, είχε καταφέρει να λύσει οριστικά το ζήτημα, το οποίο τον απασχολούσε επί σειρά ετών: Εάν, δηλαδή, ο Άρης κατοικείται!

Έτσι, διά της τηλεπάθειας, βεβαιώθηκε ότι όχι μόνο κατοικείται ο πλανήτης αυτός, αλλά και ότι οι κάτοικοί του επιδίδονται ιδίως στη γεωργία, ότι είναι χορτοφάγοι και ότι μεταβαίνουν σε κάποιες περιοχές, που μοιάζουν με τις δικές μας πόλεις, για να διασκεδάσουν!

Όλες αυτές τις εκπληκτικές, όσο και παράξενες πληροφορίες τις έμαθε επικοινωνώντας τηλεπαθητικά με τρεις κατοίκους του Άρη, δύο άντρες και μία γυναίκα. Τα όντα αυτά, σύμφωνα με τον Robinson, ήταν πολύ μορφωμένα και τον ενημέρωσαν, πέραν των προηγουμένων, ότι οι χειμώνες εκεί είναι πολύ δριμείς, καθώς επίσης ότι είχαν επιχειρήσει πολλές φορές, χωρίς όμως να το καταφέρουν, να έρθουν σε επικοινωνία με άλλους πλανήτες, τόσο με τα σκάφη τους, όσο και μέσω ασυρμάτου.

Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΕΘΝΟΣ”, στις 17/06/1933…

Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "ΕΘΝΟΣ", στις 27/06/1933
Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΕΘΝΟΣ”, στις 27/06/1933
0 0 ψήφοι
Αξιολόγηση άρθρου
Subscribe
Notify of
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments