Η υπόθεση του Γκουστάβο Φερρέιρα, το 1977…

Η υπόθεση του Γκουστάβο Φερρέιρα, το 1977...
0
(0)

Τον Φεβρουάριο του 1977, ο πιλότος της κολομβιανής αεροπορικής εταιρίας Αβιάνκα, Γκουστάβο Φερρέιρα, σε συνεντεύξεις του στις εφημερίδες της Μπογκοτά περιέγραφε την εμπειρία που έζησε το βράδυ της 21ης Ιανουαρίου εκείνου του έτους.

Σύμφωνα με την περιγραφή του Φερρέιρα, εκείνος και τα υπόλοιπα μέλη του πληρώματος του αεροπλάνου του επεσήμαναν ένα κατάφωτο ιπτάμενο αντικείμενο που πετούσε σε ύψος 20.000 ποδών και με ταχύτητα 11.000 χιλιομέτρων την ώρα! Το μέγεθος του παράξενου ιπτάμενου αντικειμένου ήταν τρεις φορές μεγαλύτερο του αεροπλάνου.

Όταν ο Φερρέιρα ζήτησε πληροφορίες από τον πύργο ελέγχου του αεροδρομίου της Μπογκοτά για το εάν πετούσαν στην περιοχή άλλα αεροπλάνα, έλαβε την απάντηση ότι κανένα δεν είχε επισημανθεί στις οθόνες των ραντάρ, μολονότι σήματα είχαν ληφθεί από μια άγνωστη πηγή που πετούσε σε τεθλασμένη γραμμή πτήσης με καταπληκτική ταχύτητα.

Γκουστάβο Φερρέιρα
Γκουστάβο Φερρέιρα

Ο Φερρέιρα προσέθεσε ότι, όταν έσβησε τα φώτα προσγειώσεως, τότε το μυστηριώδες ιπτάμενο αντικείμενο άλλαξε το χρώμα των φώτων του από πράσινο σε κόκκινο και ότι, όταν αυτός άναψε πάλι τα φώτα προσγειώσεως, τότε πήραν το προηγούμενο χρώμα τους τα φώτα του ιπτάμενου δίσκου, ο οποίος έπειτα από πάροδο τριών λεπτών έκανε στροφή 90 μοιρών και εξαφανίστηκε.

Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”, στις 20/02/1977…

Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ", στις 20/02/1977
Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”, στις 20/02/1977

Αξιολογήστε το άρθρο

Επιλογή βαθμολογίας

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Βαθμολογία - σύνολο αξιολογήσεων: 0

Καμία αξιολόγηση ως τώρα...

Αν βρίσκετε ενδιαφέρουσα τη θεματολογία μας...

Ακολουθήστε μας στα social media!

guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments