Μυστηριώδες νέφος και ανεξήγητη έκρηξη στην Ουάσινγκτον, το 1957…

Μυστηριώδες νέφος και ανεξήγητη έκρηξη στην Ουάσινγκτον, το 1957...
0
(0)

Στις 27 Σεπτεμβρίου του 1957, δύο μυστηριώδη φαινόμενα τρομοκράτησαν την αμερικανική πρωτεύουσα. Το πρώτο ήταν ένα παράξενο νέφος σχήματος μανιταριού και το άλλο μια εκκωφαντική έκρηξη, που συντάραξε την Ουάσινγκτον.

Ο πανικός εξαπλώθηκε σαν φρενίτιδα εξαιτίας του νέφους, το οποίο εμφανίστηκε ξαφνικά στις 8 το πρωί τοπική ώρα, λόγω του ότι παρόμοιο σχήμα παρουσιάζει και το τρομακτικό νέφος μιας πυρηνικής έκρηξης. Μάλιστα, πολλά άτομα ανέφεραν το γεγονός στην Αστυνομία και στον Τύπο.

Δύο ολόκληρες ώρες μετά την εμφάνιση του νέφους, μια αινιγματική έκρηξη πρωτοφανούς δύναμης έσπασε όλα τα τζάμια στην ευρύτερη περιοχή του πάρκου Τακόμα.

Η Αστυνομία, μη γνωρίζοντας τι να υποθέσει, προκειμένου να καθησυχάσει τους ανάστατους κατοίκους, οι οποίοι είχαν κατακλύσει το τηλεφωνικό της κέντρο, κάνοντας πάνω από 2.000 τηλεφωνήματα τα πρώτα 20 λεπτά, ανέφερε ότι ίσως κάποιο αεριωθούμενο αεροσκάφος είχε διασχίσει τον ουρανό της Ουάσινγκτον, σπάζοντας το φράγμα του ήχου.

Ωστόσο, οι αεροπορικές βάσεις της περιοχής γνωστοποίησαν στο κοινό πως κανένα αεριωθούμενο αεροσκάφος δεν προκάλεσε ούτε την έκρηξη, πόσω δε μάλλον το νέφος μανιταριού.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα δύο τούτα φαινόμενα έχουν παραμείνει ως ανεξήγητα, παρά τις οποίες προσπάθειες καταβλήθηκαν, προκειμένου να βρεθεί η αιτία που τα προξένησε.

Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”, στις 28/09/1957…

Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ", στις 28/09/1957
Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”, στις 28/09/1957

Αξιολογήστε το άρθρο

Επιλογή βαθμολογίας

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Βαθμολογία - σύνολο αξιολογήσεων: 0

Καμία αξιολόγηση ως τώρα...

Αν βρίσκετε ενδιαφέρουσα τη θεματολογία μας...

Ακολουθήστε μας στα social media!

guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments