Ο τρομακτικός κατακλυσμός, που θα αφανίσει τη Γη…

Ο τρομακτικός κατακλυσμός, που θα αφανίσει τη Γη...
0
(0)

Τον Οκτώβριο του 1939, ο Ιταλός σεισμολόγος Raffaele Bendandi, σε επιστημονική του ανακοίνωση, προανήγγειλε έναν φοβερό κατακλυσμό, πολύ τρομακτικότερο ακόμη και από τον κατακλυσμό των προϊστορικών χρόνων, κατά τον οποίο καταποντίστηκαν τα πάντα και εξαφανίστηκε κάθε ύπαρξη από προσώπου Γης, όπως ανέφερε η Αγία Γραφή.

Η ιταλική κοινή γνώμη κρεμόταν απ’ τα χείλη του, καθώς ο Raffaele Bendandi, τον Οκτώβριο του 1914, σε αδημοσίευτη έρευνά του, είχε προβλέψει ότι ένας μεγάλος σεισμός θα έπληττε τη χώρα του στις 13 Ιανουαρίου του 1915, δηλαδή μόλις τρεις μήνες αργότερα. Πράγματι, οι προβλέψεις του επαληθεύτηκαν δυστυχώς κι εκείνη την αποφράδα ημέρα, 30.000 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στο Avezzano, στην κεντρική Ιταλία, από έναν ισχυρότατο σεισμό της τάξεως των 6,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ. Ο επιστήμονας αυτός πίστευε ακράδαντα ότι οι σεισμοί, καθώς και άλλα φυσικά φαινόμενα, σχετίζονταν απολύτως με τις ευθυγραμμίσεις των πλανητών, ένας τομέας στον οποίο αφιέρωσε τη ζωή του.

Τα ερείπια του Avezzano, μετά τον σεισμό του 1915
Τα ερείπια του Avezzano, μετά τον σεισμό του 1915

Τη θεωρία αυτή ο Ιταλός επιστήμονας την ανέπτυξε σε συνέντευξη, την οποία παραχώρησε σε συνεργάτη της εφημερίδας “Popolo d’ Italia”. Στήριζε, δε, τη θεωρία του σε επιστημονικές παρατηρήσεις σχετικά με τις κινήσεις του άξονα της Γης.

Ο Καθηγητής ανέφερε ότι προσδιόρισε τη θέση τεσσάρων νέων πλανητών στο Διάστημα. Οι πλανήτες αυτοί βρίσκονταν σε απόσταση οχτώ δισεκατομμυρίων χιλιομέτρων από τον Ήλιο ο ένας, δώδεκα ο δεύτερος, δεκαοχτώ ο τρίτος και τριάντα δισεκατομμυρίων χιλιομέτρων ο τελευταίος και, κατά τα λεγόμενα του Ιταλού σεισμολόγου, αυτοί οι τέσσερις καινοφανείς πλανήτες επηρέαζαν την κλίση του άξονα της Γης, αλλά και την ισορροπία της.

Ο Raffaele Bendandi εξηγούσε στον δημοσιογράφο ότι ο άξονας της Γης συμπληρώνει κάθε 25 χρόνια έναν κύκλο, από τον οποίο φαίνεται πως κάθε φορά παρεκκλίνει όλο και περισσότερο, λαμβάνοντας ολοένα και πιο πλάγια θέση από την αρχική του.

Raffaele Bendandi (17/10/1893 - 03/11/1979)
Raffaele Bendandi (17/10/1893 – 03/11/1979)

Σύμφωνα με τον Ιταλό σεισμολόγο, οι κατακλυσμοί, οι οποίοι συνέβησαν σε διάφορες εποχές συνέπεσαν με ένα πολλαπλάσιο ή υποπολλαπλάσιο του κύκλου αυτού. Επομένως, κατά τις επιστημονικές του παρατηρήσεις, προέκυπτε ότι στις 6 Απριλίου του 2521, η Γη θα βιώσει έναν συνταρακτικό κατακλυσμό, που θα την αφανίσει.

Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΑΣΥΡΜΑΤΟΣ”, στις 27/10/1939…

Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "ΑΣΥΡΜΑΤΟΣ", στις 27/10/1939
Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΑΣΥΡΜΑΤΟΣ”, στις 27/10/1939

Αξιολογήστε το άρθρο

Επιλογή βαθμολογίας

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Βαθμολογία - σύνολο αξιολογήσεων: 0

Καμία αξιολόγηση ως τώρα...

Αν βρίσκετε ενδιαφέρουσα τη θεματολογία μας...

Ακολουθήστε μας στα social media!

guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments