Μαζικές εμφανίσεις Α.Τ.Ι.Α. στο Μιλάνο, το 1950…

Μαζικές εμφανίσεις Α.Τ.Ι.Α. στο Μιλάνο, το 1950...
0
(0)

Στα τέλη του Απρίλη του 1950, πληροφορίες προερχόμενες από το Μιλάνο ανέφεραν ότι πλήθη κόσμου, έχοντας τα βλέμματα στραμμένα προς τον ουρανό, προκάλεσαν διακοπή της κυκλοφορίας στο κέντρο της πόλης, για δεύτερη φορά εντός διαστήματος δώδεκα ημερών, παρακολουθώντας άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα να πετούν πάνω από την πόλη τους.

Δύο κυκλικά ιπτάμενα αντικείμενα εθεάθησαν να πετούν το πρωί της 30ης Απριλίου για μισή και πλέον ώρα, σε μεγάλο ύψος πάνω από την πόλη. Μερικοί από τους αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού ανέφεραν ότι τα άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα φαίνονταν να αποτελούνται από δύο μέρη, από τα οποία το ένα ήταν σκοτεινό, ενώ το άλλο ήταν φωτεινό.

Οι παράξενες πτητικές μηχανές εξαφανίστηκαν στη συνέχεια μέσα στα σύννεφα. Αργότερα, κατά τη δύση του Ηλίου και ενώ η πόλη ήταν ήδη φωταγωγημένη, εμφανίστηκαν πενήντα περίπου ιπτάμενα αντικείμενα σε μεγάλο ύψος, να κινούνται αργά με κατεύθυνση από τα ανατολικά προς τα δυτικά. Το πάνω μέρος των άγνωστων ιπτάμενων αντικειμένων φωτιζόταν με πορτοκαλί αποχρώσεις.

Το προηγούμενο βράδυ είχαν κάνει πάλι την εμφάνισή τους πάνω από την πόλη του Μιλάνου δύο παράξενα ιπτάμενα αντικείμενα, προκαλώντας την συρροή του πλήθους, παρά το προχωρημένο της ώρας.

Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ”, στις 02/05/1950…

Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ", στις 02/05/1950
Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ”, στις 02/05/1950

Αξιολογήστε το άρθρο

Επιλογή βαθμολογίας

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Βαθμολογία - σύνολο αξιολογήσεων: 0

Καμία αξιολόγηση ως τώρα...

Αν βρίσκετε ενδιαφέρουσα τη θεματολογία μας...

Ακολουθήστε μας στα social media!

guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments