Αθρόες εμφανίσεις Α.Τ.Ι.Α. στο Μίσιγκαν, το 1966…

Αθρόες εμφανίσεις Α.Τ.Ι.Α. στο Μίσιγκαν, το 1966...

Τον Μάρτιο του 1966, ο Βουλευτής του Μίσιγκαν και τότε αρχηγός της ρεπουμπλικανικής μειοψηφίας στο Κογκρέσο, Τζέραλντ Φορντ, δήλωσε ότι ήταν πλέον καιρός να διαλυθεί το μυστήριο των ιπτάμενων δίσκων, καθώς πολλοί Αμερικανοί άρχιζαν να ανησυχούν.

Ο Φορντ προσέθετε ότι το Κογκρέσο όφειλε να διατάξει τη διενέργεια κοινοβουλευτικής ανακρίσεως, δεδομένου ότι οι εξηγήσεις, τις οποίες παρείχε η Αεροπορία, ήταν ανεπαρκείς.

Τζέραλντ Φορντ (14/07/1913 - 26/12/2006)
Τζέραλντ Φορντ (14/07/1913 – 26/12/2006)

Αφορμή για αυτές τις τόσο σημαντικές δηλώσεις είχαν αποτελέσει τα περιστατικά του Σαββάτου, της 26ης Μαρτίου του 1966, όπου καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας τα αστυνομικά τμήματα, οι ραδιοφωνικοί σταθμοί και οι αεροπορικές βάσεις της περιοχής Μπαντ Έιξ του Μίσιγκαν των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, λάμβαναν συνεχώς τηλεφωνήματα από κατοίκους της περιοχής σχετικά με την εμφάνιση ιπτάμενων δίσκων.

Κανείς δεν πίστευε πλέον τις εξηγήσεις επί των φαινομένων αυτών, όπως αυτές δίνονταν από τον διακεκριμένο Αστρονόμο και επιστημονικό σύμβουλο της Αεροπορίας, Δρ. Άλλεν Χάινεκ, ο οποίος βεβαίωνε, κατόπιν έρευνας, ότι οι παράξενες εμφανίσεις στον ουρανό του Μίσιγκαν οφείλονταν απλώς σε σπινθήρες.

Γιόζεφ Άλλεν Χάινεκ (01/05/1910 - 27/04/1986)
Γιόζεφ Άλλεν Χάινεκ (01/05/1910 – 27/04/1986)

Πολλοί κάτοικοι του Μπαντ Έιξ είχαν παρακολουθήσει επί μισή ώρα ένα λαμπρό φως κυανής απόχρωσης να μετατοπίζεται ταχύτατα πάνω από μια λίμνη. Τρεις αστυνομικοί είχαν αντιληφθεί στον ουρανό ένα αντικείμενο, το οποίο κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα. Την κατάθεσή τους επιβεβαίωσαν και άλλοι δύο συνάδελφοί τους.

Χιλιάδες ατόμων στο Hillsdale του Οχάιο είχαν δει δυο μυστηριώδη αντικείμενα, τα οποία εξέπεμπαν πολύχρωμες ακτίνες, πετούσαν σε μεγάλο ύψος και περιστρέφονταν ταυτόχρονα γύρω από τον άξονά τους. Πάντως, η Αεροπορία υποστήριζε ότι τα ραντάρ δεν είχαν επισημάνει άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα στην περιοχή.

Φοιτήτριες του Κολλεγίου του Hillsdale του Μίσιγκαν, στέκονται σ' ένα παράθυρο των κοιτώνων τους απ' το οποίο, όπως είπαν, είδαν ένα Α.Τ.Ι.Α. το οποίο παρατηρούσαν επί αρκετές ώρες της νύχτας της 21ης Μαρτίου 1966
Φοιτήτριες του Κολλεγίου του Hillsdale του Μίσιγκαν, στέκονται σ’ ένα παράθυρο των κοιτώνων τους απ’ το οποίο, όπως είπαν, είδαν ένα Α.Τ.Ι.Α. το οποίο παρατηρούσαν επί αρκετές ώρες της νύχτας της 21ης Μαρτίου 1966

Τέλος, στο Κολόμπους της Πολιτείας της Τζόρτζια, ένας υπάλληλος του Πύργου Ελέγχου του τοπικού Αεροδρομίου, καθώς επίσης και διάφορα άλλα άτομα, διέκριναν ένα φωτεινό αντικείμενο αγνώστου προελεύσεως να πετά σε μεγάλο ύψος μεταξύ Κολόμπους και Ατλάντας. Το μυστηριώδες ιπτάμενο αντικείμενο που είχε σχήμα πούρου, είχε επισημανθεί από το ραντάρ για πολλή ώρα.

Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”, στις 29/03/1966…

Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ", στις 29/03/1966
Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”, στις 29/03/1966
0 0 ψήφοι
Αξιολόγηση άρθρου
Subscribe
Notify of
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments