Το περιστατικό του Londonderry, το 1956…

Το περιστατικό του Londonderry, το 1956...
0
(0)

Το Loup είναι ένα μικρό χωριό της Επαρχίας του Londonderry, στη Βόρεια Ιρλανδία. Εκεί, τον Σεπτέμβριο του 1956, ένας κάτοικος του χωριού βίωσε μια πρωτοφανή εμπειρία.

Ο Thomas J. Hutchison μαζί με τη σύζυγό του βρίσκονταν στο σπίτι τους, όταν είδαν από το παράθυρο ένα αντικείμενο να εμφανίζεται μέσα από τα σύννεφα και στη συνέχεια, να προσγειώνεται στο μοναδικό ξερό σημείο εδάφους, στη μέση ενός έλους. Το σημείο προσγείωσης του παράξενου αυτού αντικειμένου απείχε μόλις 300 μέτρα από το σπίτι των Hutchison.

Αμέσως και οι δύο βγήκαν από το σπίτι τους προς αναζήτηση του μυστηριώδους αντικειμένου, το οποίο κατάφεραν και εντόπισαν. Στην αρχή, το παράξενο αντικείμενο ήταν ακίνητο. Ο Hutchison το εξέτασε οπτικά για λίγα λεπτά και ύστερα, το ώθησε ελαφρά με το πόδι του, ανατρέποντάς το. Εκείνο, όμως, επανήλθε στην αρχική του θέση, εντελώς αναπάντεχα.

Κατόπιν τούτου και ενώ εκείνος συνέχιζε έκπληκτος να το παρατηρεί, το μυστηριώδες αντικείμενο άρχισε να περιστρέφεται γύρω από τον άξονά του. “Το άρπαξα με τα χέρια μου και τότε σταμάτησε να κινείται. Επιχείρησα να το μεταφέρω στο Αστυνομικό Τμήμα, αλλά κάποια στιγμή αναγκάστηκα να το αφήσω κάτω, για να περάσω πάνω από έναν φράχτη και τότε εκείνο άρχισε να περιστρέφεται και πάλι με έναν ελαφρύ συριγμό. Πριν προλάβω να το συγκρατήσω, ανυψώθηκε γρήγορα και εξαφανίστηκε από τα μάτια μας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα”, ανέφερε αργότερα στην κατάθεση του στην Αστυνομία.

Σύμφωνα με την περιγραφή που έδωσε ο Hutchison, το μυστηριώδες αντικείμενο ήταν ωοειδούς σχήματος, αλλά τα δύο άκρα του ήταν αιχμηρά. Το ύψος του δεν υπερέβαινε το ένα μέτρο, ενώ η διάμετρός του ήταν περίπου 45 εκατοστά. Ο Hutchison ανέφερε, επίσης, ότι το αντικείμενο είχε έντονο κόκκινο χρώμα και έφερε δύο σκοτεινά σημεία στο ένα άκρο και τρεις λωρίδες σκούρου κόκκινου χρώματος, καθώς επίσης ότι στηριζόταν σε μια βάση σχήματος δίσκου.

Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΝΕΟΛΟΓΟΣ ΠΑΤΡΩΝ”, στις 09/09/1956…

Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "ΝΕΟΛΟΓΟΣ ΠΑΤΡΩΝ", στις 09/09/1956
Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΝΕΟΛΟΓΟΣ ΠΑΤΡΩΝ”, στις 09/09/1956

Αξιολογήστε το άρθρο

Επιλογή βαθμολογίας

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Βαθμολογία - σύνολο αξιολογήσεων: 0

Καμία αξιολόγηση ως τώρα...

Αν βρίσκετε ενδιαφέρουσα τη θεματολογία μας...

Ακολουθήστε μας στα social media!

guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments