Το περιστατικό της Τεχεράνης, το 1978…

Το περιστατικό της Τεχεράνης, το 1978...

Τα ξημερώματα της 17ης Ιουλίου του 1978, στις 03:00 τοπική ώρα, ο πύργος ελέγχου του Αεροδρομίου Μεχραμπάντ, αλλά και ένας πιλότος της Lufthansa, επιβεβαίωσαν ότι είδαν ένα άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο πάνω από την Τεχεράνη.

Το μυστηριώδες αντικείμενο παρατηρήθηκε, αρχικά, από πολίτες, οι οποίοι έσπευσαν να τηλεφωνήσουν στον πύργο ελέγχου του αεροδρομίου. Μετά από ανακοίνωση από το ραδιοφωνικό δελτίο ειδήσεων, σχετικά με την εμφάνιση του ιπτάμενου δίσκου, εκατοντάδες άτομα ισχυρίστηκαν ότι το είδαν να κινείται με κατεύθυνση από ανατολικά προς τα δυτικά, πάνω από την Τεχεράνη.

Ένας από τους αυτόπτες μάρτυρες που τηλεφώνησαν, ανέφερε στον πύργο ελέγχου του αεροδρομίου ότι είχε δει μικρά αντικείμενα να φεύγουν από το κύριο σώμα του αγνώστου ιπτάμενου αντικειμένου και να επανέρχονται ύστερα σε αυτό.

Ο πιλότος της Lufthansa ανέφερε, ακόμα, στον πύργο ελέγχου του αεροδρομίου ότι το αντικείμενο προκάλεσε διακοπή λειτουργίας στα συστήματα ραντάρ και προσγειώσεως, καθώς ετοιμαζόταν να προσγειώσει το αεροπλάνο στην Τεχεράνη.

Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”, στις 18/07/1978…

Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ", στις 18/07/1978
Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”, στις 18/07/1978
0 0 ψήφοι
Αξιολόγηση άρθρου
Subscribe
Notify of
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments