Το περιστατικό της Μεντόζα, το 1979…

Το περιστατικό της Μεντόζα, το 1979...

Πέντε παιδιά, ηλικίας μεταξύ επτά και έντεκα ετών, υπήρξαν μάρτυρες της προσγείωσης ενός μυστηριώδους ιπτάμενου αντικειμένου, το οποίο εξέπεμπε πολύχρωμα φώτα και προκαλούσε ζωηρότατο θόρυβο.

Το περιστατικό συνέβη στη Μεντόζα, 1.100 περίπου χιλιόμετρα δυτικά του Μπουένος Άιρες της Αργεντινής, τον Σεπτέμβριο του 1979.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στον χώρο που υπέδειξαν τα παιδιά, η Αστυνομία ανακάλυψε πέντε στρογγυλές τρύπες, διαμέτρου τριών περίπου εκατοστών. Ένας αστυνομικός, που έβαλε εκεί το χέρι του, το είδε να πρήζεται αμέσως, αλλά κανένα ίχνος ραδιενέργειας δεν επισημάνθηκε.

Η προσέγγιση του μυστηριώδους αντικειμένου συνέπεσε με αιφνίδια διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος στην περιοχή. Η Αστυνομία, όμως, δεν έκανε συσχετισμό των δύο αυτών φαινομένων, ενώ συνεχίστηκε η εξέταση των παιδιών.

Εκείνο, πάντως, που έβαζε σε αμηχανία τους ειδικούς στις έρευνες αυτές, ήταν οι θόρυβοι που προκαλούσε το μυστηριώδες αυτό ιπτάμενο αντικείμενο, διότι όλες σχεδόν οι προηγούμενες μαρτυρίες επέμεναν στο γεγονός ότι τα αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα μετακινούνται τελείως αθόρυβα.

Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”, στις 26/09/1979…

Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ", στις 26/09/1979
Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”, στις 26/09/1979
0 0 ψήφοι
Αξιολόγηση άρθρου
Subscribe
Notify of
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments