Το περιστατικό της Μεντόζα, το 1968…

Το περιστατικό της Μεντόζα, το 1968...
0
(0)

Δύο υπάλληλοι του καζίνο της Μεντόζα στην Αργεντινή ανέφεραν ότι τα ξημερώματα της 1ης Σεπτεμβρίου του 1968 ήρθαν αντιμέτωποι με πέντε μικρόσωμα πλάσματα, τα οποία είχαν υπερμεγέθη κεφάλια.

Οι δύο υπάλληλοι, ο Juan Carlos Peccinetti και ο Fernando Jose Villegas, επέστρεφαν στα σπίτια τους μετά τη δουλειά τους, όταν βίωσαν το τρομακτικό αυτό περιστατικό. Όπως ανέφεραν, ένιωσαν να παραλύουν μυστηριωδώς στη θέα των όντων, τα οποία, με μία βελόνα, τους πήραν δείγμα αίματος από τον δείκτη και τον αντίχειρα.

Παρά το γεγονός, οι δύο μάρτυρες του περιστατικού τόνιζαν ότι δεν ένιωσαν κανέναν φόβο για τις διαθέσεις των παράξενων όντων, που είχαν εξέλθει από ένα άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο, το οποίο, όπως το περιέγραψαν οι δύο υπάλληλοι, ήταν ωοειδούς σχήματος και ακτινοβολούσε.

Fernando Jose Villegas (αριστερά) και Juan Carlos Peccinetti (δεξιά)
Fernando Jose Villegas (αριστερά) και Juan Carlos Peccinetti (δεξιά)

Οι γιατροί, που εξέτασαν τους δύο αυτόπτες μάρτυρες, απέκλειαν το ενδεχόμενο να ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Επίσης, ανέφεραν ότι δεν εντοπίζονταν αντιφάσεις στις περιγραφές των μαρτύρων.

Το περιστατικό προκάλεσε εξαιρετικό ενδιαφέρον στην πρωτεύουσα της χώρας, το Μπουένος Άιρες, όπου και διεξήχθη συνέδριο για την εξακρίβωση “της πραγματικής φύσεως των μυστηριωδών ιπτάμενων αντικειμένων”, υπό την προεδρία του Δρ. Χουάν Αλεάντρι.

Δρ. Juan Alviero Aleandri (09/08/1908 - 12/11/1989)
Δρ. Juan Alviero Aleandri (09/08/1908 – 12/11/1989)

Ο Δρ. Αλεάντρι έλεγε τα εξής:

“Οι επανειλημμένες εμφανίσεις αγνώστων αντικειμένων θέτουν στην ανθρωπότητα ένα πρόβλημα, το οποίο οφείλει να το επιλύσει το ταχύτερο, διότι τα εν λόγω αντικείμενα αγνοούν τη διαστημική μηχανική και όλους τους φυσικούς νόμους”.

Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”, στις 03/09/1968…

Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ", στις 03/09/1968
Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”, στις 03/09/1968

Αξιολογήστε το άρθρο

Επιλογή βαθμολογίας

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Βαθμολογία - σύνολο αξιολογήσεων: 0

Καμία αξιολόγηση ως τώρα...

Αν βρίσκετε ενδιαφέρουσα τη θεματολογία μας...

Ακολουθήστε μας στα social media!

guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments