Το μυστηριώδες ιπτάμενο αντικείμενο που διέσχισε την βόρεια Ιταλία, το 1960…

Το μυστηριώδες ιπτάμενο αντικείμενο που διέσχισε την βόρεια Ιταλία, το 1960...

Αργά το απόγευμα της 18ης Ιουλίου του 1960, ένα μυστηριώδες αντικείμενο με φωτεινή ουρά εθεάθη να διασχίζει τον ουρανό της βόρειας Ιταλίας.

Το παράξενο αντικείμενο έγινε αντιληπτό από εκατοντάδες άτομα, αλλά και από το δίκτυο των ραντάρ. Οι στρατιωτικές αρχές στην ιταλοαμερικανική βάση του Βιάνο και στον σταθμό ραντάρ του Καμποφόρμιντο ανακοίνωσαν ότι συνέλαβαν στην οθόνη του ραντάρ ένα αινιγματικό αντικείμενο, το οποίο διέσχιζε τον ουρανό από τα ανατολικά προς τα δυτικά, πάνω από τη βόρεια Ιταλία. Δεν ήταν, όμως, σε θέση να πουν σχετικά με την ταυτότητα του αντικειμένου.

Η θέαση του αντικειμένου έγινε μεταξύ της 19:30 και 19:40, ώρας Γκρήνουιτς, εκείνης της ημέρας. Οι παρατηρητές του περιστατικού υπολόγιζαν την ταχύτητα του μυστηριώδους ιπτάμενου αντικειμένου σε 20.000 χιλιόμετρα την ώρα, ενώ το σχήμα του ήταν επίμηκες, όπως των τηλεκατευθυνόμενων βλημάτων.

Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”, στις 19/07/1960…

Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ", στις 19/07/1960
Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”, στις 19/07/1960

 

0 0 ψήφοι
Αξιολόγηση άρθρου
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments