Αποκατάσταση της λειτουργίας τεχνητών δορυφόρων από εξωγήινους…

Αποκατάσταση της λειτουργίας τεχνητών δορυφόρων από εξωγήινους...

Τον Αύγουστο του 1963, εξόχως περίεργα γεγονότα συνέβαιναν σε ορισμένους αμερικανικούς τεχνητούς δορυφόρους, ενώ οι επιστήμονες, έχοντας αποκλείσει κάθε άλλη πιθανότητα, έκαναν λόγο για παρέμβαση εξωγήινων πλασμάτων!

Με αφορμή το επιστημονικό συνέδριο που είχε συγκληθεί εκείνη τη χρονική περίοδο, με θέμα τους τεχνητούς δορυφόρους, αναφέρθηκαν τα εξής παράξενα περιστατικά:

  • Ο φανός του αμερικανικού δορυφόρου “Anna” άρχισε ξαφνικά να εκπέμπει εκ νέου, αφού είχε παραμείνει αδρανής για αρκετούς μήνες.
  • Οι αναβοσβήνοντες φανοί του δορυφόρου “Firefly” έπαψαν σταδιακά να μεταδίδουν φωτεινά σήματα κατά το προηγούμενο έτος, ήτοι το 1962, αλλά όλως ανεξηγήτως ξεκίνησαν και πάλι στις αρχές Αυγούστου του 1963.
  • Ο τηλεπικοινωνιακός δορυφόρος “Telstar 2” έπαψε να αναμεταδίδει σήματα τη 17η Δεκεμβρίου του 1962, αλλά επαναλειτούργησε και αυτός στα μέσα Αυγούστου της επόμενης χρονιάς.
  • Ο τηλεπικοινωνιακός δορυφόρος “Telstar 1”, έπειτα από μακρά διακοπή πολλών μηνών, εντελώς απρόοπτα άρχισε να εκπέμπει σήματα.
  • Τέλος, το διαστημόπλοιο “Mariner 2”, κατευθυνόμενο προς την Αφροδίτη, επλήγη από μετεωρίτη, με αποτέλεσμα να διακοπεί η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, η οποία αποκαταστάθηκε δίχως προφανή αιτία πολύ καιρό αργότερα.

Οι επιστήμονες, λοιπόν, κατέληξαν στο εξής καταπληκτικό συμπέρασμα:

“Μυστηριώδεις εξωγήινες υπάρξεις επέδρασαν επί των τεχνητών δορυφόρων και ρύθμισαν κατά βούλησιν τη λειτουργία τους”.

Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”, στις 18/08/1963…

Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ", στις 18/08/1963
Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”, στις 18/08/1963
0 0 ψήφοι
Αξιολόγηση άρθρου
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments