Ιπτάμενοι δίσκοι τρομοκράτησαν εκατοντάδες Άγγλους, το 1967…

Ιπτάμενοι δίσκοι τρομοκράτησαν εκατοντάδες Άγγλους, το 1967…
0
(0)

Στις 6 Ιουλίου του 1967, δύο μυστηριώδη ιπτάμενα αντικείμενα, τα οποία έπεσαν από τον ουρανό, τρομοκράτησαν εκατοντάδες Άγγλους.

Περισσότεροι από εκατό άνθρωποι βεβαίωναν ότι είδαν έναν ιπτάμενο δίσκο να προσγειώνεται κοντά στο Νότιγχαμ, σε απόσταση διακοσίων χιλιομέτρων βορείως του Λονδίνου, ενώ οι κάτοικοι της περιοχής του Χάμσαϊρ, στη νότια Αγγλία, ανέφεραν ότι διέκριναν μια πύρινη σφαίρα να συντρίβεται στο έδαφος.

Η Αστυνομία, η οποία έσπευσε και στις δύο αυτές περιπτώσεις επί τόπου, δεν ανακάλυψε τίποτε το συγκεκριμένο.

Πλήθος ατόμων, τα οποία είχαν συγκεντρωθεί για να παρακολουθήσουν εορταστικές εκδηλώσεις σε σχολείο του Νότιγχαμ, έκαναν ακριβώς τις ίδιες περιγραφές.

Όλοι τους περιέγραψαν την προσγείωση του Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενου Αντικειμένου με ταυτόσημο τρόπο, το οποίο ήταν κυκλικού σχήματος και είχε διάμετρο περίπου εννέα με δέκα μέτρα.

Πάντως, οι αστυνομικές Αρχές ισχυρίζονταν πως επρόκειτο για ομαδική οφθαλμαπάτη, που οφειλόταν στο φως του δύοντος ήλιου και την εσπερινή πάχνη.

Οι αυτόπτες μάρτυρες σε καμία περίπτωση δεν αποδέχονταν την ερμηνεία της Αστυνομίας. Ένας από αυτούς δήλωσε σχετικά:

“Είδα τον ιπτάμενο δίσκο στον ουρανό και στη συνέχεια, τον παρακολούθησα να κατεβαίνει με μεγάλη ταχύτητα στο έδαφος. Η εξήγηση της Αστυνομίας δεν ικανοποιεί τη λογική, δεδομένου ότι το μυστηριώδες ιπτάμενο αντικείμενο έγινε ευδιάκριτα ορατό από εκατοντάδες ανθρώπους”.

Όσον αφορά στην πύρινη σφαίρα του Χάμσαϊρ, η Αστυνομία δήλωσε κατηγορηματικά πως επρόκειτο για την πτώση ενός μετεωρίτη, αν και οι πολίτες δεν πείστηκαν ούτε και σε αυτή την περίπτωση.

Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”, στις 07/07/1967…

Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ", στις 07/07/1967
Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”, στις 07/07/1967

Αξιολογήστε το άρθρο

Επιλογή βαθμολογίας

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Βαθμολογία - σύνολο αξιολογήσεων: 0

Καμία αξιολόγηση ως τώρα...

Αν βρίσκετε ενδιαφέρουσα τη θεματολογία μας...

Ακολουθήστε μας στα social media!

guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments