Το ξεχωριστό μέντιουμ, ηλικίας 10 ετών, στην Ιταλία, το 1922…

Το ξεχωριστό μέντιουμ, ηλικίας 10 ετών, στην Ιταλία, το 1922…

Την άνοιξη του 1922, στο Ρετζινάρο της Ιταλίας, αποκαλύφθηκε ένα καταπληκτικό μέντιουμ, που συγκλόνισε τους πάντες.

Το ξεχωριστό αυτό μέντιουμ ήταν ένα κοριτσάκι, ηλικίας μόλις δέκα ετών, το οποίο ήταν σε θέση να προκαλεί ισχυρότατα τηλεκινητικά και μαγνητικά φαινόμενα, σε τέτοιο βαθμό, που οι χωρικοί κόντευαν να τρελαθούν από τον φόβο τους.

Τα καιόμενα ξύλα πηδούσαν έξω από το τζάκι, τα μαχαιροπίρουνα κροτάλιζαν και εξακοντίζονταν μακριά, τα φαγητά χύνονταν με ένα σάλτο έξω από τις κατσαρόλες, ενώ τα έπιπλα μετακινούνταν ασταμάτητα.

Μάλιστα, τα παράξενα αυτά φαινόμενα, που φάνταζαν αδιανόητα να προέρχονται από ένα μικρό κι ανίσχυρο κοριτσάκι, τα διαπίστωσαν και τα μελέτησαν ο Δρ. Μιραμπέλο και ο Καθηγητής του Πανεπιστημίου του Τορίνο Αγκονάντε.

Οι δύο επιστήμονες δήλωσαν ότι βρίσκονταν ενώπιον ενός μέντιουμ εξαιρετικότατης δύναμης και πρόσθεσαν ότι σκόπευαν να πάρουν μαζί τους το παιδί, προκειμένου να το υποβάλουν σε μια σειρά από πειράματα.

Ίσως, όμως, απώτερος σκοπός τους ήταν να απομακρύνουν το κοριτσάκι από τη δεισιδαιμονία των χωρικών, οι οποίοι το κατηγορούσαν με επιμονή και βεβαιότητα ότι είχε συνάψει μυστική συμφωνία με τον Διάβολο και δεν αποκλειόταν να το δολοφονήσουν.

Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΑΘΗΝΑΙ”, στις 17/05/1922…

Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "ΑΘΗΝΑΙ", στις 17/05/1922
Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΑΘΗΝΑΙ”, στις 17/05/1922
0 0 ψήφοι
Αξιολόγηση άρθρου
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments