Τραυματισμός ανθρώπου από μυστηριώδες ιπτάμενο πούρο…

Τραυματισμός ανθρώπου από μυστηριώδες ιπτάμενο πούρο…

Κατά το έτος 1957, οι ιπτάμενοι δίσκοι είχαν φτάσει στο σημείο να απασχολούν έως και την αμερικανική Δικαιοσύνη.

Συγκεκριμένα, το Δικαστήριο της πόλης Delaware των ΗΠΑ είχε αναλάβει να δώσει λύση σε μια μοναδική στο είδος της δικαστική υπόθεση.

Το βράδυ της 2ας Οκτωβρίου του 1956, ο Harry Sturdevant, ο οποίος εργαζόταν ως φύλακας σε μια εταιρεία ανοικοδομήσεων, ενώ επέβλεπε τα υλικά μιας ανεγειρόμενης οικοδομής στην όχθη του-ομώνυμου με την πόλη-ποταμού Delaware, είδε ξαφνικά ένα πελώριο ιπτάμενο αντικείμενο πάνω από το κεφάλι του.

Το μυστηριώδες πτητικό μηχάνημα είχε σχήμα πούρου και το μήκος του ξεπερνούσε τα είκοσι μέτρα. Τότε, ο Harry Sturdevant το είδε να κατεβαίνει απότομα από τον ουρανό, αναπτύσσοντας τεράστια ταχύτητα.

Μάλιστα, όταν κόντευε να φτάσει στο επίπεδο του εδάφους, ακολούθησε για λίγα δευτερόλεπτα μια σύντομη οριζόντια πορεία, σε μικρό ύψος πάνω από την επιφάνεια ενός γειτονικού οικοπέδου. Στη συνέχεια, ανυψώθηκε ξανά, πάντοτε με την ίδια αστραπιαία ταχύτητα και εξαφανίστηκε μέσα στα σύννεφα.

Το φοβερό ιπτάμενο πούρο πέρασε μόλις 50 μέτρα από τον φύλακα, ο οποίος λόγω του στροβιλισμού του αέρα που τον πέταξε μακριά, αλλά και της εισπνοής αναθυμιάσεων δυσωδών αερίων, υπέστη αρκετές και σοβαρότατες σωματικές βλάβες.

Κατά πρώτον λόγον, από εκείνη τη στιγμή κι έπειτα, ο Harry Sturdevant αδυνατούσε να καταπιεί την τροφή του και το σπουδαιότερο, έχασε παντελώς το αίσθημα της αφής, της όσφρησης και της γεύσης. Μόνο μετά από πολύμηνη και πολυέξοδη θεραπεία, κατόρθωσε να αποκατασταθεί πλήρως η υγεία του.

Η ασφαλιστική εταιρεία, προς την οποία είχε αποταθεί ο φύλακας, προκειμένου να εισπράξει το ποσό που του είχε στοιχίσει η αποθεραπεία του, ήταν έτοιμη να του το καταβάλει, όταν προέκυψε ένα εμπόδιο.

Ο εργοδότης, ο οποίος κλήθηκε να συνεισφέρει στα έξοδα αποκατάστασης του παθόντος εν ώρα εκτέλεσης εργασίας υπαλλήλου, αρνήθηκε να πληρώσει. Επομένως, ο φύλακας προσέφυγε στη Δικαιοσύνη, για να δώσει τη λύση στο πρόβλημά του.

Ο τραυματισμός του Harry Sturdevant από μυστηριώδες ιπτάμενο πούρο ήταν η μοναδική τέτοια περίπτωση που είχε φτάσει ποτέ στις αμερικανικές δικαστικές αίθουσες.

Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΝΕΟΛΟΓΟΣ ΠΑΤΡΩΝ”, στις 28/02/1957…

Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "ΝΕΟΛΟΓΟΣ ΠΑΤΡΩΝ", στις 28/02/1957
Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΝΕΟΛΟΓΟΣ ΠΑΤΡΩΝ”, στις 28/02/1957
0 0 ψήφοι
Αξιολόγηση άρθρου
Subscribe
Notify of
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments