Είχαν πράγματι στην κατοχή τους οι Σοβιετικοί και οι Αμερικανοί ιπτάμενους δίσκους;

Είχαν πράγματι στην κατοχή τους οι Σοβιετικοί και οι Αμερικανοί ιπτάμενους δίσκους;

Το 1968, η Σοβιετική Ένωση και οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής είχαν αμφότερες στην κατοχή τους ιπτάμενους δίσκους, προερχόμενους από τα βάθη του Διαστήματος.

Οι ιπτάμενοι αυτοί δίσκοι, σύμφωνα με την άποψη του διάσημου Αργεντινού ερευνητή Pedro Romaniuk, εισήλθαν στη γήινη ατμόσφαιρα και κατασχέθηκαν από τις δύο μεγάλες υπερδυνάμεις. Ο Pedro Romaniuk προέβη στην εντυπωσιακή αυτή αποκάλυψη κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης των θερινών μαθημάτων Βιοψυχοσύνθεσης του ιδιωτικού Πανεπιστημίου “John F. Kennedy” στην Καλιφόρνια.

Pedro Romaniuk (1923 - 2009)
Pedro Romaniuk (1923 – 2009)

Ο Δόκτωρ Romaniuk δήλωσε ότι η Σοβιετική Ένωση συνέλαβε διαστημικό νοσοκομειακό σκάφος, χωρίς, όμως, να αναφέρει τις πηγές από τις οποίες άντλησε τις πληροφορίες του. Επίσης, ισχυρίστηκε ότι είχε αποδείξεις ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής είχαν ανακαλύψει διαστημόπλοιο, το οποίο είχε καταπέσει στο Alamogordo, στο Νέο Μεξικό.

Ο Αργεντινός ερευνητής επέμενε πως το γεγονός είχε γνωστοποιηθεί προς το Αμερικανικό Αεροπορικό Κέντρο Πληροφοριών από τον αστρονόμο Silas Newton, ο οποίος διατελούσε Διευθυντής του Βορειοδυτικού Παρατηρητηρίου.

Silas Newton (1887 - 1972)
Silas Newton (1887 – 1972)

Το εν λόγω διαστημόπλοιο, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Newton, είχε μικρές οπές εξόδου αντί για θύρες, οι οποίες επέτρεπαν την είσοδο στο εσωτερικό του όντων μικρού μεγέθους. Μέσα στο εξωγήινο σκάφος βρέθηκαν έξι μικρά πτώματα, μορφολογικώς παρόμοια με το ανθρώπινο σώμα. Οι ερευνητές πιθανολογούσαν πως τα εξωγήινα πλάσματα έχασαν τη ζωή τους από την επαφή τους με την ατμόσφαιρα του πλανήτη μας, όταν μια από τις εξόδους τους δε λειτούργησε.

Επιπλέον, το μυστηριώδες διαστημικό σκάφος κινούνταν με κάποιο είδος κοσμικής ενέργειας, ενώ τα πτώματα των έξι λιλιπούτειων εξωγήινων όντων καλύπτονταν από μια παράξενη, λεπτή, γαλάζια στολή, η οποία ήταν μεταλλική και ελαφρώς διάφανη.

Είχαν πράγματι στην κατοχή τους οι Σοβιετικοί και οι Αμερικανοί ιπτάμενους δίσκους; Ήταν ένα ερώτημα που είχε σηκώσει θύελλα αντιδράσεων και συζητήσεων σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Γης…

Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”, στις 13/12/1968…

Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ", στις 13/12/1968
Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”, στις 13/12/1968
0 0 ψήφοι
Αξιολόγηση άρθρου
Subscribe
Notify of
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments