Παρακολούθηση τζιπ από ιπτάμενο δίσκο στη Χιλή, το 1968…

Παρακολούθηση τζιπ από ιπτάμενο δίσκο στη Χιλή, το 1968…

Στις 29 Νοεμβρίου του 1968, ένας ιπτάμενος δίσκος ακολουθούσε για πολλή ώρα ένα αυτοκίνητο τύπου τζιπ, στο οποίο επέβαιναν ένα ανώτερος δημόσιος υπάλληλος και τρία άλλα άτομα, σε μια ερημική οδό της νοτίου Χιλής, σύμφωνα με δημοσιεύματα χιλιανών εφημερίδων.

Ο Τίτο Μοράλες, ο οποίος ήταν γραμματέας Επάρχου στη Χιλή, ισχυριζόταν ότι ένα μυστηριώδες ιπτάμενο αντικείμενο πετούσε χαμηλά, πάνω από το τζιπ με το οποίο ταξίδευε στην επαρχία Παράλ, μαζί με τον οδηγό, μια υπάλληλο και τον γιο του Επάρχου.

Ο Τίτο Μοράλες δήλωσε:

“Το εσωτερικό του τζιπ φωτίστηκε με ένα ισχυρότατο, ολόλευκο φως, το οποίο μας τύφλωσε. Ο οδηγός μας, φανερά τρομοκρατημένος, ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα, αλλά ο ιπτάμενος δίσκος εξακολουθούσε να μας ακολουθεί. Μόλις το αυτοκίνητο πλησίασε σ’ ένα πρατήριο βενζίνης, η μυστηριώδης πτητική μηχανή ανυψώθηκε απότομα και χάθηκε από το οπτικό μας πεδίο”.

Γιατί, άραγε, ο ιπτάμενος δίσκος στη Χιλή παρακολουθούσε για τόση ώρα το τζιπ; Οι θεωρίες έκαναν λόγο για σενάρια απαγωγής των επιβατών, που όμως δεν ολοκληρώθηκε.

Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”, στις 30/11/1968…

Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ", στις 30/11/1968
Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”, στις 30/11/1968
0 0 ψήφοι
Αξιολόγηση άρθρου
Subscribe
Notify of
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments