Μυστηριώδες ιπτάμενο αντικείμενο στην Τεχεράνη, το 1968…

Μυστηριώδες ιπτάμενο αντικείμενο στην Τεχεράνη, το 1968…

Στις 19 Ιανουαρίου του 1968, ένας γνωστός εκδότης του Ιράν δήλωσε ότι πολύ νωρίς το πρωί εκείνης της ημέρας αντιλήφθηκε ένα μυστηριώδες ιπτάμενο αντικείμενο να ίπταται πάνω από την περιοχή της Τεχεράνης.

Ο κύριος Αμιράντ, όπως ονομαζόταν, οδηγούσε το αυτοκίνητό του, όταν είδε μια επιμήκη πτητική μηχανή, που έμοιαζε με πύραυλο, η οποία, μάλιστα, ήταν ιδιαιτέρως λαμπερή και λευκού χρώματος, να πετά στον ουρανό με μεγάλη ταχύτητα.

Ο Ιρανός εκδότης πρόσθεσε ακόμη ότι εντυπωσιάστηκε τόσο από το παράξενο θέαμα, ώστε αποφάσισε να παρακολουθήσει το μυστηριώδες αντικείμενο από απόσταση μερικών χιλιομέτρων για περίπου πέντε λεπτά, μέχρι που εκείνο χάθηκε στον ορίζοντα.

Επιπλέον, πολλοί κάτοικοι ενός παρακείμενου χωριού ανέφεραν και εκείνοι ότι διέκριναν στον ουράνιο θόλο ένα Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενο Αντικείμενο, το οποίο υπερίπτατο πάνω από την περιφέρειά τους για τουλάχιστον 15 λεπτά.

Οι έρευνες που διεξήχθησαν, κατέδειξαν ότι κανένα αεροπλάνο δεν πετούσε πάνω από το αεροδρόμιο της Τεχεράνης εκείνο το χρονικό διάστημα, σύμφωνα με τον Πύργο Ελέγχου.

Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”, στις 20/01/1968…

Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ", στις 20/01/1968
Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”, στις 20/01/1968
0 0 ψήφοι
Αξιολόγηση άρθρου
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments